Menu
Livet

Det der øje

ADVARSEL – IKKE NOGET KØNT SYN!
Som jeg skrev i lørdags, så var jeg jo oppe og toppes med trillebøren og den vandt over mig, så jeg måtte bide i græsset. Resten af lørdagen, kunne jeg med afsky, se mit øjenlåg blive tykkere og tykkere, samtidig med at der kom en virkelig mørk, nærmest sort markering inde fra øjenkrogen af – helt modsat hvor trillebøren ramte. Søndag var det sorte blevet større og jeg havde nu en boomerang-facon-lignende markering, mens øjenlåget var knap så hævet.

Nu er det mandag og dermed også arbejdsdag. Jeg formåede at camouflerer meget af det mørke med mack-up, selvom min boomerang er blevet større. Der er så desværre også kommet en ny farve til. Knald rød!

Mit øje er så blodsprængt til venstre for pupillen, at det ligner noget der er løgn. Jeg var ikke helt tryk ved den megen røde farve i morges så, da min læge åbnende for telefonerne, ringede jeg for at hører om de ville se mig. Det ville de.

Nu er jeg kommet fra lægen, men en recept på nogle øjendråber, som skal hjælpe de ridser jeg har fået i øjet, med at hele og sørge for, at der ikke kommer betændelse i. Den flinke læge, fortalte at jeg sagtens kunne have glæde af den farve en 2-3 uger. FEDT!

Heldigvis arbejder jeg udelukkende sammen med mænd i dag, og de er ikke sådan at skræmme. Noget andet er mig selv, for når jeg kikke i spejlet, så gibber det altså lidt i mig.

8 kommentar

 • Bot
  10. april 2017 at 18:49

  Puha. God bedring søde.

  Reply
  • Catarina
   10. april 2017 at 19:06

   Det er bare SÅ flot – NOT. Og tak søde 😀

   Reply
 • Ingrid
  10. april 2017 at 20:16

  Uff, det så da aldeles ikke godt ut. God bedring og håper det ikke gjør vondt i tillegg.

  Reply
  • Catarina
   11. april 2017 at 13:43

   Tak skal du have Ingrid.
   Ømheden har fortaget sig, nu er kunt alt det grimme tilbage.

   Reply
 • Celena
  11. april 2017 at 11:40

  Wauw! I didn’t realize that your little incident in the garden was not so little! Hope it clears up soon… but, most importantly, I am glad that there was no scratching! xox

  Reply
  • Catarina
   11. april 2017 at 13:46

   Acutely there was a couple of small scarcest, thats why I vent to the pharmacy to get som eye gel – but that about it, and now its only all the not-so-grate-looking-stuf, that left. 😉

   Reply
 • Karin
  12. april 2017 at 08:26

  Sender dig masser af kærlige og varme tanker, og ønsket og god bedring.
  Krydser fingre for generne ikke er for voldsomme, nu hvor påsken rammer, og planerne var en tur med “huset på ryggen”,

  Reply
  • Catarina
   14. april 2017 at 17:36

   Tusinde tak skal du have 🙂 Det er efterhånden stoppet med at blive rødt, men nu dækker det så også over halvdelen af øjet. 😉

   Reply

Skriv en kommentar