Menu
Dagligdagen / På tur

Polterarbend-brunch i Aalborg

Selvom dagen i dag er søndag og dermed “hvile dag” så lå jeg ikke længe i sengen og snuede. Jeg havde en opsamlingsaftale kl. 8:30 med en veninde ved Skaderborg V pendlerparkering. Vi skulle kører i min bil til Aalborg, hvor vi skulle overraske Aalborgveninden.

Aalborggenseren står for, at skulle giftes i starten af næste måned, så derfor havde den ene af de andre qvinder, arrangeret en surprice polterarbend-brunch. Og overrasket blev den kommende brud.

Vi havde alle været enige om, at det bare skulle være en lille sammenkomst og derfor blev det til brunch.

Vi havde arrangeret at hun blev fulgt til Cafe Peach af familien, under opskud af brunch, men det var så ikke med dem, men med os hun skulle nyde maden.


~Det dejlige selskab


~Maden var helt ok og der var rigeligt af den

Da vi havde spist, slentrede vi ned på et af Aalborgs små torve og fik en øl. De af os der skulle kører bil fik alkoholfri (undertegnede) de andre nød en med alkohol.

Da klokken var 13:30, begav vi os ned til parkeringspladsen (jeg parkerede ved Nordkraft, de andre ved et andet torv) og kørte hjemad. Ved Skaderborg V satte jeg AL af og jeg landede herhjemme lidt over 16, en smule mør, efter de mange km på motorvejen, men glad fordi M blev glad og overrasket.

6 kommentar

 • Celena
  22. maj 2017 at 00:15

  How nice and cosy!

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2017 at 17:25

   It sure was Celena 😀

   Reply
 • Karin
  22. maj 2017 at 07:07

  Vidunderlig søndag, og vejret var lige til sådan et arrangement. Ved ikke om vinden var lige så blæsende som her, men var den det, så var det godt du ikke blæste af vejen 😉
  Det var en polterarbend lige efter min smag.
  God arbejdslyst til en lille kort uge. Jeg har ikke fri på fredag, jeg har jo min onsdag, så det bliver jo kun 3 arbejdsdage, og på fredag er det ok jeg arbejder 8 – 12, så det har jeg valgt.

  Reply
  • Catarina
   23. maj 2017 at 07:22

   Det var en rigtig hyggelig søndag også selvom de man km på vejen var en smule anstrengende inden for så relativ kort tid. 😀
   Det er sådan en polterarbend skal forgå når man er nået vores alder. Jeg har faktisk aldrig brudt mig om det der udklædnings noget.
   Det er dejligt at det er en kort uge – jeg trænger til bare at nyde dagene og haven. Selvom du skal afsted på fredag, så er det sådan en kort dag at det næsten ikke kommer til at føles som en rigtig arbejdsdag 😉

   Reply
 • Pernille
  26. maj 2017 at 23:10

  Hvor er det dejligt at kunne glæde og overraske på den helt rigtige måde 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2017 at 08:55

   Det var den helt rigtig måde at holde det lille arrangement på 😀

   Reply

Skriv en kommentar