Menu
Bloggen & Bloggeriet

I dag for 10 år siden #11

I flere år, købte jeg rigtig mange sommerblomster, som jeg plantede ud i alle mine krukker, så de kunne stå og pynte på terrasserne rundtomkring huset. Jeg har altid nyd, at se dem blomstre hele sommeren. De sidste par år, har jeg mere gået efter helårsplanter, som så har stået og set pæne ud i krukkerne, indtil de voksede sig for store til at være i krukkerne, eller hvis det var planter som har bedst af, at komme ud i et bed vinteren over. Får 10 år siden havde jeg, lidt sent, fået plantet en del af krukker til.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Krukkerier
3. JUNI 2007

De blomster jeg købte i Bilka i går, blev der tid til at plante ud i de krukker, som har stået og skreget på at blive tilplantet.

krukke1.jpg

Nu står de og pynter rundt omkring huset og på terrassen.

krukke2.jpg


Du kan se indlægget her og de kommentarer det afstedførte.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Karin
  4. juni 2017 at 08:04

  Jeg gør det i år, altså først stedmoderblomster, og nu skiftes til det jeg finder når jeg lige får kørerlejlighed.
  Jeg kan godt forstå du hellere vil have helårs blomster i dine krukker, det tager sin tid at få købt ind og plantet ud, selv med de få krukker jeg har 🙂

  SVAR
  • Catarina
   4. juni 2017 at 08:26

   Jeg havde også tidligere masser af stedmoderblomster, men så blev jeg lidt træt af dem og gik over til noget af alt det andet, bl.a. dem på billedet (kan ikke lige nu huske hvad de hedder). og dem kan jeg faktisk stadig godt lide, men får dem bare ikke indkøbt. Og ja, du har ret, det tager tid at få dem plantet ud, men det er jo et hyggeligt job og når det først er gjort, så er det bare så fint. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar