Menu
Camping i Europa / Campingferie 2017

Sommerferie er campingferie – Vlog 5

I år havde vi valgt, at starte vores sommerferie allerede onsdag eftermiddag i ugen på til selve ferien. Det betød, at vi kunne kører hjemmefra onsdag eftermiddag og dermed forhåbentlig undgå den værste trafik mod Hamborg.

Trafikken ned igennem Jylland forløb overraskende godt og videre over grænsen. Faktisk gik det hele så godt, at vi begyndte at overveje om det var et tilfælde eller om trafikken altid er sådan op til den store ferie.

På vej ned igennem Jylland, ringede Søren til hans søster for, at fortælle at vi var tager afsted og samtidig også høre dem om, hvornår det nu var at de skulle afsted mod Østrig. Og tænk… de var små 50 km foran os og skulle lige ind til grænsehandlen for at få nye gasflasker før kunne fortsætte sydover. Vi havde ingen ærinde ved grænsen og kørte derfor lige igennem.

Efter små 400 km på vejen og lidt mad – for uden mad og drikke dur helten ikke -, kørte vi ind på for at tanke. Her må jeg lige tilføje, at jeg til tider synes verdenen er ret så lille, for hvem stod og tankede ved den stander ved siden af den vi kørte ind på…. Ja det gjorde Sørens svoger. Vi var alle 4 ved at være en smule trætte og ville egentlig godt finde et sted at kunne sove. Men da Gitte, Sørens søster, lige havde kikket sig om på den tankstations store parkeringsplads og kunne konstatere, at der ikke var ledige pladser til et par campingvogne inc. biler, måtter vi igen ud på motorvejen for se, om der ikke dukkede en plads op et eller andet sted på vejen fremover. Inden længe dukkede der et skilt op, hvor der stod, at der var en Autohoff inden for ganske få km og over telefon, aftalte vi at vi kører derind. Vi kørt fra og fandt plads til os begge.

Vi fik begge vogne placeret og klargjort til natten og da vi havde fået snakket af og ønsket hinanden en fortsat god tur- og ferie, gik vi i seng. Søren og jeg vågnede allerede igen kl. 04:45 og kørte videre sydover af A7. Og igen var vi overraskede over at der nærmest ikke var noget trafik. Da vi gled over på A5 steg trafikmængden, men ikke mere end hvad vi havde forventet hele vejen sydover. Lidt over kl 13, gled vi ind i Frankrig. Vores mål var ca. 100 km syd for Lyon, på camping Acacias, hvor vi har været ret så ofte. Vi ville have 4 overnatninger, bare til afslapning og herfra så fortsætte længere sydvest over.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Mette
  12. juli 2017 at 13:31

  Der ser tosset dejligt ud. Her er sommeren fortsat sådan lidt la la, men jeg sidder inden på kontoret, så det er okay 🙂

  Hvilket program bruger du til at regivere dine videoer?

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2017 at 14:04

   Ja når man er på arbejde så betyder vejret knap så meget 🙂
   Jeg bruger forskellige programmer, Photoshop, iMovie som er en pendent til Windows moviemaker, after effect og premiere pro.

   Reply
   • Mette
    13. juli 2017 at 14:09

    Nå ja, du er jo Mac-woman 🙂

    I dag har din søn og vores nye Mikkel sørget for Tour de France til os – så er det helt ok at være på job 🙂

    Reply
    • Catarina
     14. juli 2017 at 07:50

     Ja det er jeg nu, men det har jeg kun været i 4-5 år, før var jeg virkelig Windows fan 😉 Sp jeg kender alle programmerne ud og ind 🙂

     Reply
 • Celena
  12. juli 2017 at 20:00

  Sounds very cosy! Hope you have a fantastic summer holiday! Drive safely xox

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2017 at 14:05

   Tkanks Celena we will :-d

   Reply
 • Karin
  13. juli 2017 at 06:48

  Dejlig beretning og en skøn vlog du der har fået klippet.
  En dejlig tur ned over, og en god ide med at kører midt på ugen, tror jeg der aldrig har siddet i bilen ned gennem Europa 😉
  Nu er der gået en uge med total afslapning hos jer, og jeg har 3½ uge til det bliver min tur. Jeg holder meget af at have ferie i August, og når jeg ikke skal syd på i år, bliver det dejlige uger i DK, hvor der ikke er så trafikalt.
  Nysgerrig som altid, vil i blive i Lyon området, eller er der andre planer.

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2017 at 14:07

   Lidt træls med lyden, men jeg lære det vel efterhånden og jeg har allerede lært det. 😉 Jeg synes det er sjovt at vlogge og er blevet helt tryg ved min egen stemme :-d
   Det er dejligt at have en ferie at se frem til, for du har jo ferie når min for længst er over. 🙂

   Reply
  • Catarina
   13. juli 2017 at 14:08

   Senere i dag, vil du se hvor vi er 🙂

   Reply

Skriv en kommentar