Menu
Camping i Europa / Campingferie 2017

Carcassonne – Vlog 6

Og denne gang er lyden heldigvis bedre end den sidste vlog. Grunden til den dårlige lyd på forrige vlog var at klovnen her ikke havde fået sat mikrofonen ordentlig i. Det har jeg så lært nu.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  13. juli 2017 at 21:12

  Vidunderligt vejr, du sender med din vlog i dag. Hørte ellers vejrværterne til touren, sagde noget om varmen var syd for pyrenæerne, så skal vi da til Spanien eller næsten. Han nævnte noget med blæst, 20 grader og overskyet, men syd for pyrenæerne var der 30 grader og sol. Han kan sige så meget vrøvl, hos jer er der solskin 🙂
  Nu er i ikke så langt fra hvor jeg var i 1983 (på Interrail) Marseille – Nice området fik vi nydt i 3 døgns tid. Der var meget smukt, dog var kontrasterne store i Marseille, hvor Nice var langt mere luksuøs. Ved ikke om det er sådan stadigvæk.
  Ønsker dig/jer meget mere nydelse og afslapning.

  Reply
  • Catarina
   14. juli 2017 at 07:53

   Det er virkelig godt vejr og vi nyder sommeren som vi også ville ønske der var derhjemme.
   Nej, vi er ikke så langt fra Nice, men så alligevel. Vi er tættere på Bordeaux, end Nice.
   Vi har været begge steder engang hvor vi havde vores drenge med, og det er faktisk ikke steder vi behøver at besøge igen. Ikke fordi de var dåelige, men de er vist bare ikke lige det vi har lyst til lige pt. 🙂

   Reply
 • Celena
  16. juli 2017 at 11:12

  I think that you will host your own travel show soon! It is definitely in your blood 🙂 Thanks for bringing us along on your trip 😉

  Reply
  • Catarina
   17. juli 2017 at 20:22

   Ha ha Celena :-d if it was so simple, I World deffently og for it, bit you have to be extremely Young, smart and sooooo cool, to do thar, even thoug I Think a log og People’s in our age, atlets mine, World like to ser the NOT so young people in a travle vlog 😉

   Reply

Skriv en kommentar