Menu
Familieliv

En tur i det fri

Åh som jeg elsker de har dage, hvor det er frost, med smuk blå himmel. Det er meget bedre end alt det grå i grå. Jeg går de allerfleste dage til og fra arbejde, de giver små 5 km hvor jeg rigtig lægger rigtig mærke til vind og vejr. Det er dejligt, at komme ud hver dag, men de næste mange dage, bliver det en kende sjovere.

Da jeg kom hjem far arbejde, ventede en lille hund på mig, og selvfølgelig fik jeg en velkomst som kun en hund kan. Vi skyndte os ud i det gode vejr og fik gået en dejlig lang tur. Vanterne er fundet frem og det sammen er tørklædet og pandebåndet. Mine øre er en smule sager over for blæsten, også selvom det ikke er meget vind der er.

Jeg tror vi begge nød den tur lige meget, og Cleo fik snust godt og grundt til hvert et græsstrå på vores tur.

Nu har mørket for længe fået overtaget efter solen og Cleo ligger på et tæppe i den lune stue, mens jeg sidder med te i glasset og en brændeovn som knitre sagte i baggrunden.

God aften til dig der læser med.

4 kommentar

 • Karin
  3. december 2019 at 06:51

  Åh den skønne dejlige “uldtot” Cleo er på besøg. Og det så det meste af december. Fantastisk vidunderligt.
  Det er skønt med lidt frostklart vejr oveni al den regn, gråvejr etc.
  Ønsker dig/jer en dejlig december.

  Reply
  • Catarina
   3. december 2019 at 19:58

   Det er skønt at få lov til at have den så mange dage og jeg fornemmer allerede at hun også nyder at være her. Så det er jo en win win 😀

   Reply
 • Layoni
  3. december 2019 at 14:55

  Åh altså, hvor godt den lille Cleo har dig, og omvendt ☺ og for mit vedkommende, synes jeg det er rart at have dyr til låns, for dyr kræver altså rigtig, rigtig meget, og efter mit kæledyr måtte aflives efter 18 gode, dejlige år, så valgte jeg ikke at få flere. For ellers kommer jeg ikke ud og rejse, for jeg er den type, der ikke kan aflevere et dyr i et pensionat.
  Jeg passede en lille gravhund, for et stykke tid siden, i ti dage. Det var en passende tid for mig, og da “forældrene” kom og hentede lille Albert, da var jeg glad, hunden blev glad, og mit behov dækket for et stykke tid. Dertil skal så lige siges, at jeg ikke er hundemenneske, men kattemenneske, men alt gik godt, og vi fik da travet nogen virkelig lange ture ☺
  Rigtig god hyggeaften til Jer alle ☺

  Reply
  • Catarina
   3. december 2019 at 20:03

   Søren er også tilhænger af at låne, for ved at være hundeejer, så bliver vi for afhængig og ja, det kan jeg også godt se, men derfor kunne jeg nu godt tæ ske mig en hund alligevel 😉 Men på den anden side, som du også skriver, så er det ikke let at kone ud af rejse og som du, så er jeg heller ikke tilhænger af pensioner.
   Det lyder da hyggeligt med besøg af den lille Albert også selvom du mere er et kattemenneske – det er jeg så ikke helt så meget. Jeg elsker at jeg kan gå tir med dyret, og det egner en kat sig ikke så meget til 😉 Rigtig god aften til dig.

   Reply

Skriv en kommentar