Menu
Familieliv

1 års fødselsdag

I går fejrede vi vores lille barnebarn allerførste fødselsdag. Hold nu op, hvor synes jeg bare, at det sidste år er gået hurtigt.

Vi var inviteret til boller, lagkage og varm chokolade kl. 14, og da det tager et par timer at kører til nordsjælland fra os af, kørte vi afsted ved middagstid. Christian har været hjemme siden fredag, da han selvfølgelig også skulle være med til, at fejre det yngste medlem af familien første fødselsdag.

Det var det smukkeste vejr at kører i, og selvom der var mange bilder på vejene, så gled trafikken uden gener.

Den unge mand fik bunker af gaver, og hans fætre, som alle er under 4 års alderen, nød gaverne lige så meget som fødselsdagsbarnet nød, fødselsdagsbollerne med masser af smør på. Begge de to fødselsdagssangene blev sunget og da vi nåede til den med trommerne, var han klar, for hans far spiller trommer og Asbjørn elsker, at få lov til ar side på fars skød og tromme på de store trommer.

Da solen var gået ned og eftermiddagen var blevet til aften, satte vi os atter til bors og spiste den lækre hjemmelavede lasagne, som de unge mennesker servrede. Nu var tiden inden for os, at vende snuden hjemad mod Fyn, men første skulle vi lige en smut ud til Kastrup.

Det var egentlig planen, at Christian skulle med toget hjem til Aalborg fra Nyborg St., men så kom jeg til at kikke på fly fra KBH til Aalborg, og minsandten om der ikke gik et fly mod Aalborg kl. 19:30. En billet kostede kun 479,00, men fordi Christian stadig er under 26, blev prisen kun 249,- inc. skatter og afgifter. Toget fra Nyborg, ville have kostet 386,- incl. pladsbillet, og ville have taget 4 timer. Med fly ville det tage 45 minutter og så lige en bus det sidste stykke hjem. Hvad tror I han valgte? Jeps… han valgte flyet og landede i Aalborg samme tid, som vi landede hjemme i indkørslen.

PS. Vi fik lov til at låne den lille Cleo-fis med hjem. Hun skal nu holde ferie hos os indtil weekenden den 20./22. hvor de unge mennesker kommer over for være med til at fejre deres fars fødselsdag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle klitgaard
  2. december 2019 at 18:39

  Hjertelig tillykke til og med den lille fyr 🙂 ja, tiden flyver, det mærker jeg også tydeligt.
  Det lyder som en dejlig dag i København, og jeg kan da godt forstå, at Christian snuppede flyet til Aalborg, hvem ville ikke gøre det?

  Reply
  • Catarina
   3. december 2019 at 19:55

   Tusinde tak skal du have Helle. Det var en vidunderlig dag i KBH og ja, Christian nød at komme hurtigt hjem 😀 Det havde jeg også gjort sådan en søndag aften med arbejdsdag dagen efter. 😀

   Reply
 • Karin
  3. december 2019 at 06:44

  Hip Hip Hurra – Hjertelig tillykke med den første fødselsdag. 1 år. Det er noget helt specielt. Sikke en dejlig fest det blev til.

  Der smutter lige en lille drillenisse forbi her. Jeg forstår godt valget, ville selv have valgt det samme som Christian. Men du ved godt hvad jeg lige tænker, noget med klimaaftryk, øv jeg er en lyseslukker, sorry. Og ja, jeg havde valgt som Christian. Der er meget andet der skal gøres før mit valg havde været toget, for her fylder prisen også.

  Sorry, jeg lige smed denne drillenisse.

  Reply
  • Catarina
   3. december 2019 at 19:57

   Tusind tak Karin. Det var en dejlig dag og ja, også speciel.
   Ja, klimaaftrykket er ud fra mine beregninger 5 gange så stort som med tog, men han kom også 5 gange så hurtigt hjem. Både han og jeg går på arbejde, så jeg tror vi godt kunne tillade os lidt flyvning. Det skræmmende er, at selve billetten kun kostede 90 kr. mens resten var skatter og afgifter. Det er jo vildt. 😀

   Reply
 • Layoni
  3. december 2019 at 14:27

  Kæmpe stort tillykke med lillemanden ♥ klart skal vi da alle tænke bevidst om klimaet, men jeg havde nu også valgt flyet ☺
  og så dejlig læsning om Jeres allesammens hyggelige dag ☺og det bliver da så hyggeligt med lille Cleo på besøg. Tænk bare på al den friske luft , du vil indtage på Jeres daglige lange gåture Catarina ☺for jeg ved du vil gå nogen ekstra kilometer, når nu du har den lille Cleo med ☺

  Reply
  • Catarina
   3. december 2019 at 20:00

   Tusinde tak skal du have Layoni. Ja, Christian valgte også ret hurtig den løsning, så han kunne komme tidligere hjem og være klar til mandagens arbejdsdag. 😀 Ja, at have den lille fis til Cleo her er skønt og vi hygger med gåture på landet og i skoven 😀 Det bliver til en del kilometer og masser af frisk luft. 😀

   Reply

Skriv en kommentar