Menu
DIY / Familieliv

Ankers trøje til Asbjørn

Da vi i sidste uge var til fødselsdag hos Asbjørn, fik han selvfølgelig også gaver fra os. Den ene gave var en lille trøje som jeg havde strikket. Faktisk strikkede jeg den, for mig, på rekord tid. Kun 4 uger. Størelse jeg strikkede den i var en 2-3 årig, for jeg var ikke helt sikker på, om jeg kunne nå at få den færdig, så den kunne bruges i denne vinter. Men sørme om ikke Asbjørn allerede passer den.
I morges modtog jeg så et billede hvor han står og er klar til at komme i dagpleje med trøje på.

Skønt at han kan passe den og ikke mindst at de unge mennesker, også kan lide den.

Opskriften er fra Pettit Knit og findes lige her:
https://www.petiteknit.com/products/ankers-troje?variant=31032806472

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  10. december 2019 at 17:18

  Wow hvor er Asbjørn bare knus mig dejlig😘
  Skøn gave og en vidunderlig farve.
  Det er altid dejligt når forældrene bliver glade for det hjemmelavede. Sådan en sweater er dejlig, både til turen i bilen, og til barnevognen, der i dag er så isoleret og ja, når de ligger i voksiposen, så kan de godt holde varmen.
  God aften til dig.

  Reply
  • Catarina
   12. december 2019 at 13:23

   Ja, farven er virkelig god og jeg som elers var en smule nervøs omkring det. 😀
   Han bruger den under flyverdragten og det er super fint 😀 Ellers er den en smule for varm – men til foråret i stedet for en jakke, der er den sikket fin 😀

   Reply
 • Celena
  24. december 2019 at 14:04

  How adorable… both the boy and the sweater! That colour is so beautiful.

  God jul! xox

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2020 at 11:35

   He sure is Celena 😉

   Reply

Skriv en kommentar