Menu
Familieliv

10 års bryllupsdag

Lidt over kl. 10 her i formadags, var det 10 år siden Søren og jeg sagde ja til hinanden på Odense rådhus. Jeg er helt bevidst om at tiden flyver afsted, men de sidste 10 år, er nu alligevel gået ret så stærkt.

Til januar er det så også 10 år siden vi havde vores førte tur sammen til Thailand, som dengang var vores bryllupsrejse. Og for det ikke skal være helt ved siden af, så tager vi afsted igen i år.

Beslutningen om dette års tur faldt, da vi var afsted tilbage i januar 2019. Ikke lang tid efter, bookede vi endnu en tur. Bare til ren afslapning. Vi måtte så aflyse årets nytårsarrangement, som vi ellers skulle have holdt, da vi hurtigt blev enige om, at vi ligeså godt kunne holde nytår under i de dejlige varme himmelstrøg. Ved en sammenkomst hos os i foråret, bekendtgjorde vi over for de nytårsgæster vi skulle have haft, at vi ikke kunne holde nytåraften, men dem der ville, kunne jo tage med, så skulle vi nok give nytårsmiddagen. Min veninde Anita, som også var med da vi var på Maldiverne, hoppede ombord og hende skal vi mødes med derude. Anita tager afsted en lille uges tid før os og vil så bare hygge sig alene indtil vi kommer. Det bliver SÅ dejligt. Jeg glæder mig til at slippe væk fra alt den reg og grå masse, som hersker i disse dage.

14 kommentar

 • Helle K.
  9. december 2019 at 18:52

  Tillykke med brullupsdagen til jer begge <3 hvis du havde spurgt, ville jeg have gættet på, at I havde været gift i 5-6 år, men nu du fortæller, at det er 10 år, kan jeg faktisk godt huske, at det var i 2009. Det lyder dejligt med endnu en tur til Thailand.

  Reply
  • Catarina
   10. december 2019 at 16:27

   Ja tiden går hurtigere end hvad vi lige tror. Mon der har noget med alderen at gøre? Tak for din lykønskning Helle 🙂

   Reply
 • Per Teilmann
  9. december 2019 at 18:54

  Tillykke med dagen til jer begge og rigtig god tur til varmen. 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2019 at 16:28

   Mange tak skal du have Per 😊

   Reply
 • Karin
  9. december 2019 at 20:05

  Hjertelig tillykke med dagen 💞❤️💕
  Bare det var mig der skulle med 😊 jeg kan godt forstå du/i glæder dig/jer. Det kan kun blive fantastisk med masser af dejlig varme og ☀️
  Jeg kan ikke lige huske hvornår det er i rejser? Håber du vil sende lidt ☀️ Og varme i min retning, når i lander, bare i tankerne 😊

  Reply
  • Catarina
   10. december 2019 at 16:29

   Tusinde tak skal du have Karin 🙂 Vi glæder og til at slippe væk fra regn og blæst 🙂 også selvom klimaaftrykket er stort. Jeg må jo bare sige at resten af 2020 er på gåben 😉

   Reply
   • Karin Abildhauge
    10. december 2019 at 17:10

    Pyha, jeg vil gerne se dig og Søren gå til Frankrig med campingvognen spændt efter jer 😂😂
    Jeg kan se den “gamle” rejseform som Interrail, har nogle gode rabatter til dem der er 60+, altså mig, de er bygget lidt anderledes op, i forhold til det jeg husker fra min unge dage. Måske det blev en rejseform, så jeg ikke belaster klimaaftrykket så meget. Men helt slippe den tur til sol og varme, med total afslapning, det ved jeg ikke om jeg kan slippe 😊

    Reply
    • Catarina
     12. december 2019 at 13:22

     Ha ha, da så ville vi nok ikke komme langt. 😉
     Man skal heller ikke blive helt fanatisk, men bare tænke sig om i dagligdagen. her tænker jeg på alle dem dre flyver rundt i verdens til diverse møder – hvor man sagtens kunne bruge Skype. Vi andre som ikke bruger bilen så meget samt alle streamingtjenesterne, belaster jo ikke så meget. Faktisk læste jeg forleden, at de unde i dag belaster slimet meget mere end os 50+ da de ikke kan undvære alt internettet og dermed bruger væsentlig mere strøm ect. end vi andre. 😀

     Reply
 • Leon
  10. december 2019 at 07:45

  Stort tillykke med jeres helt specielle fine dag!❤️❤️ Og rigtig god tur! ☀️

  Reply
  • Catarina
   10. december 2019 at 16:30

   Tusinde tak skal du have Leon 😄

   Reply
 • Layoni
  10. december 2019 at 12:38

  Kæmpe stort tillykke med de 10 år til Jer begge 🙂 og rigtig god til til de varme himmelstrøg 🙂 forventningens glæde er så dejlig, og der er jo ikke lang tid til I tager afsted 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2019 at 16:32

   Tusinde rak skal du have Layoni. Den der glæde før en rejse er uvurderlig og sidst var jeg syg op til, så der var den ikke så stor og det samme da vi skulle til Maldiverne (der var jeg også syg et par dage på ferien ) – så ingen sygdom i år tak 🙂

   Reply
 • Celena
  10. december 2019 at 17:50

  Congratulations to you and Søren! I am jealous of your upcoming trip… Do you have any room in your bag for me? 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   12. december 2019 at 13:24

   Tusinde tak skal du have Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar