Menu
Familieliv

Scooterdrengen Asbjørn

Da Søren og jeg havde fået de første kopper kaffe og været en tur unger bruseren, pakkede vi sammen og satte os i bilen præcis kl. 7. Dagen skulle tilbringes i selskab med de unge mennesker på Sjælland og selvfølgelig inkluderer det også vores barnðebarn Asbjørn.

Storebælt

Turen til Sjælland var ikke særlig trafikeret, men vi kunne se, at der var en hel del flere biler i modsatte retning. Der var sikkert en del af de biler som skulle på sommerferie, ligesom der sikkert også var en del der skulle i sommerhus. Lørdag er jo som bekendt, skiftedag for sommerhuse.

Da vi ankom var der allerede godt gang i den lille mand og han var klar til sin 2. morgenmad. Søren og jeg havde været forbi deres lokale bager og var efterhånden også ret sultne.

Gåtur

Da morgenmaden var slut begav vi os på en rundtur i kvarteret med Asbjørn og Cleo. De to forældre havde en aftale med dem selv om at for flytten masse stolper, bredder og hegnsfag op bag huset, samt smidt de stumper som ikke kunne bruges på genbrugsstationen.

Efter vores lange tur, som inkluderede en tur på rutsjebanen, var Asbjørn ved at være godt brugt og det var tid til hans middagslur.

Forældrene og Daniel (ældstemanden), som også var kommet, var stadig i fuld gang med flytningen af alt træet, og da Asbjørn sov trygt, kastede jeg mig ud i kampen. Ved fælles hjælp blev alt flyttet og sorteret og til sidst, stod der kun en fyldt trailer som skulle på genbrugspladsen. Traileren blev kørt afsted og tømt og da alt var klaret, vågnede Asbjørn som igen var klar til mad og leg. Sidst på eftermiddagen vinkede vi farvel til dem alle og kørte atter mod Fyn. På vej hjemover, kørte vi ind og tog vores campingvogn med. Sommerferien står jo for døren, så vognen skal pakkes.

Det var skønt, at være sammen med dem alle og vi glæder os allerede til, at de kommer forbi os, når de selv rammer sommerferien.

4 kommentar

 • Celena
  28. juni 2020 at 22:57

  Alexander (my eldest) had the same scooter when we lived in Denmark. Amazing how fast those little legs could go 😉 So sweet!

  Reply
  • Catarina
   29. juni 2020 at 06:57

   Those scooters are very popular and have been for many years. And yes the small legs cam rely get it mowing quiet fast. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 10:13

  Hvor er det en herlig film og dejlige billeder fra stunder med guldet.
  Denne scooter går aldrig af mode, den kan et eller andet, ja den rammer plet.

  Det med lørdagstrafik hen over sommeren, har været så anderledes end tidligere år, der har jo været langt flere danskere med i skiftet, og vi danskere booker ikke sommerhuse i 3 uger som tyskerne, men 1 uge, derfor har trafikken været meget højere end tidligere år. Det har vi mærket her ude vest på 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 07:10

   Ja de scooter, er en klassiker, selvom Christian nu aldrig har haft en, så er der mange der har og stadig får. Nu er Asbjørn blevet så stor at han bruger en af de der cykler uden pedaler, så det går stærkt.
   Det var tydeligt at se at trafikken var en helt anden og ja, det var helt ikke-troende det med sommerhuse og danskere som du nævner 😊

   Reply

Skriv en kommentar