Menu
Her hos os

Jordbærforkælelse

Jeg elsker jordbær

Søren, og alle der kender mig, ved at jeg elsker jordbær. Søren plejer at sørge for, at jeg får dækket mit jordbærbehov mens det er sæson. Mine egne jordbær giver ikke så meget og allerede sidste år, var jeg ude i, om jeg måske skulle få en anden sort. Det er dog ikke blevet til andet end tanken.

I dag, mens jeg stod og hovede og arme i sengetøj ringede det på døren. Søren som var tættest på døren åbnede, mens jeg blev i soveværelset og fortsatte med sengetøjet. Vi ventede nemlig ikke gæster og derfor gjorde jeg ikke antræk til at løsrive mig fra arbejdet.

2 min. senere stod Søren i døren til soveværelset med en stor bøtte mørkerøde jordbær, som var rengjorte og lige klar til at sætte tænderne i. Det var naboen som var kommet med dem, da han have lagt mærke til, at vores jordbær ikke var helt så langt fremme som vores – den lave hæk gør jo at man kan kikke bægge veje. Jammen altså… er det ikke fantastisk?

De bedste jeg til dato har smagt!

Jeg bliver simpelthen nød til at hører naboen hvilken sort han har, for jeg vil faktisk våge den påstand, at disse jordbær er de bedste jeg til dato har smagt! og måske får dem til næste år, samt et net til at lægge over, så fuglene ikke kommer mig i forkøbet.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
13

3 Kommentar

 • Celena
  29. juni 2020 at 18:54

  Those look so good!!! My favourite too…. a sure sign of summer xox

  SVAR
  • Catarina
   29. juni 2020 at 19:12

   They where absolutely amazing, so sweet an full of summer. 😀

   SVAR
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 10:16

  Mums…
  Når du hitter ud af sorten, må du gerne videreformidle. Min datter har fortrudt den sort hun købte i år, eller måske er det bare fordi det er 1. års, men sødme var der ikke så meget af, og det er vi alle fan af hos os.

  SVAR

Skriv en kommentar