Menu
Livet

Gebissnedkeren

Tandlægebesøg

Jeg have egentlig en aftale med min tandlæge tilbage i april, men der kom lige en virus i vejen. Nu er de akutte patienter klaret og derfor var det i dag blevet min tur til at komme et smut derind. Jeg har altid den første tid på dagen, da jeg derfra kan kører direkte på arbejde og ikke komme ret meget for sent. Jeg må sige, at det er noget af et udstyrsstykke de kære tandlæger skal iklæde sig. Stort forklæde, maske, handsker og sidst men ikke mindst, et stort ansigts vesir. Efterfølgende skal de selvfølgelig spritte alt af og jeg vil næste våge den påstand, at de bruger mere tid på alt påklædningen og afspritningen end de brugte på mig, for jeg havde som sædvanlig ingen huller og fik blot en rensning og polering. Nu går jeg sommerferien i møde med polerede tænder. Dejligt!

4 kommentar

 • Celena
  2. juli 2020 at 16:13

  A lot of people hate going to the dentist but I love getting my teeth cleaned! Feels so good when you leave xox

  Reply
  • Catarina
   3. juli 2020 at 07:24

   I also love to go to the dentist because of the exact same reason as you. I have never been scared off going there. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 10:21

  Pyha, lige en påmindelse, havde selv en til medio marts, har “glemt” at bestille ny tid, da telefontiden var lavet om, så det kun er i min arbejdstid.
  Efter jeg erfarede jeg var kronisk udbrændt, og ja, det var så slemt som det var, har jeg erfaret hvor vigtigt struktur, rutiner etc. er, og når en telefontid ikke passer ind der, ja så falder den mellem 2 stole 🙂 – Må lige få de opgaver plottet ind næste gang jeg har en fridag.

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 07:17

   Jeg er så heldig at jeg altid får en til som den første om morgene, så passer det altid og jeg skal ikke ændre tiden. Ellers ville jg nok have det lidt ligesom dig, at jeg ville glemme det. Jeg går til tandlæge 3 gange om året, så tiden fra gang til gang bliver bestilt når jeg går der fra. 😀

   Reply

Skriv en kommentar