Menu
Livet

Onsdag i godt selskab

Det er hverdag, men det er også sommer og sol. Så efter endt arbejdsdag, kører jeg ind til mine forældre for at sige hej. Da klokken nærmede jeg 16:15, begav jeg mig til bens ind til Odense centrum. Jeg have en smule travlt, for jeg havde en aftale med min veninde Anita. Vi skulle lige ses, inden vi begge smutter på ferie og i dag, var den dag det passede os begge bedst. På vejen ind til centrum, smuttede jeg gennem alle de små gader, for det er nu engang hurtigst, når man har travlt.

Igennem Odinsgade hvor alle stokroserne blomstre og hvor beboerne også flagede. Faktisk flagede de også i fredags da jeg hentede Christian fra stationen. Om det er for de mange studenter, eller fordi mange har fødselsdag, eller om de simpelthen flager for den dejlige sommer, ved jeg ikke, men det ser skide hyggeligt ud.

Jeg skrånede igennem de små smøger og steder og nåede frem 1 minut før end det aftalte tidspunkt. Jeg havde bestilt et bord udenfor, på en af mine foretrukne caféer, nemlig Café Kosmos.

Vi startede med en kaffe og efterfølgende bestilte vi vores mad. Da vi var stopmætte, slentrede vi en tur igennem gågaden og da vi nåede Frelsen, købte vi os en softice, selvom vi faktisk ikke kunne spise mere, med sådan én er der jo altid plads til ikk`.

Da vi skiltes og kørte i hver sin retning, var vi begge så mætte, at vi slet ikke kan forestille os, at mad kommer på tale i morgen. Måske der kan blive plads til en enkelt lille salat.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Kirsten/Kimics dagbog
  24. juni 2020 at 23:28

  Sådan nogle hyggestunder er guld værd, så dem synes jeg man skal finde plads til i en travl hverdag.
  Sikke nogle hyggelige gader I har i Odense 😀

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2020 at 06:02

   Ja, der er med at finde og ikke mindst tage sig tid til sådanne stunder i hverdagen 😊 Der er stadig – og heldigvis for der – mange hyggelige gader i Odense. 😊

   Reply
 • Celena
  24. juni 2020 at 23:58

  How lovely! Glad you had a nice time out! Next time I am in DK, you might have to give me a tour of Odense 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2020 at 06:03

   I would love to show you around Odense Celena – yet tell me when you are coming 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 10:03

  De stunder skal der til, det er guld værd.

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 06:33

   Præcis Karin. 😊

   Reply

Skriv en kommentar