Menu
Livet

Lidt mere en 24 timer

Som jeg skrev i går, så var jeg nede og få foretaget et her-og-nu-billede af om jeg var smittebære af COVID-19. Her for lidt siden kom svaret, lidt mere end 24 timer efter testen.

Ikke påvist!

Svaret var, hvad jeg faktisk også havde ventet, nemlig “Ikke påvist”, altså at jeg ikke har COVID-19. Det er dejligt at vide, at jeg ikke går rundt og evt. smitter andre, uden selv at være syg, specielt med tanke på, at mine forældre ikke ville kunne klare at blive syg. Nu skal jeg så, ligesom jeg hele tiden har gjort, stadig holde god afstand, vaske- og spritte af.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  30. august 2020 at 10:00

  Dejligt.

  Glemte helt at kommentere det om sundhedsappen kontra e-boks. Tænker her på dem der stadig bevidst har fravalgt at have en smartphone, jeg kender et par stykker der stadig har mobiltelefoner, der kun er til at ringe fra og sende sms, blandt andet en kollega. Håber resultatet ligger på Sundhed.dk så de kan tjekke der, præcis som blodprøver og mange andre prøvesvar fra sundhedsvæsnet.

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2020 at 06:33

   Jam det er underligt at det hele er så digitaliseret så mange ikke har mulighederne for at se resultatet på anden måde. Jeg synes ikke det er ok, men sådan er der jo så meget 😊

   Reply

Skriv en kommentar