Menu
Kvindeliv

Lidt mere en 24 timer

Som jeg skrev i går, så var jeg nede og få foretaget et her-og-nu-billede af om jeg var smittebære af COVID-19. Her for lidt siden kom svaret, lidt mere end 24 timer efter testen.

Ikke påvist!

Svaret var, hvad jeg faktisk også havde ventet, nemlig “Ikke påvist”, altså at jeg ikke har COVID-19. Det er dejligt at vide, at jeg ikke går rundt og evt. smitter andre, uden selv at være syg, specielt med tanke på, at mine forældre ikke ville kunne klare at blive syg.

Nu skal jeg så, ligesom jeg hele tiden har gjort, stadig holde god afstand, vaske- og spritte af.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
15

1 kommentar

  • Karin Abildhauge
    30. august 2020 at 10:00

    Dejligt.

    Glemte helt at kommentere det om sundhedsappen kontra e-boks. Tænker her på dem der stadig bevidst har fravalgt at have en smartphone, jeg kender et par stykker der stadig har mobiltelefoner, der kun er til at ringe fra og sende sms, blandt andet en kollega. Håber resultatet ligger på Sundhed.dk så de kan tjekke der, præcis som blodprøver og mange andre prøvesvar fra sundhedsvæsnet.

    SVAR

Skriv en kommentar