Menu
Livet

Jubilæumsdag

Intet er normalt endnu!

Ja, ovenstående kunne som også have være overskriften på dette indlæg, men nu blev det den klassiske og måske kedelige. JubilæumI dag har der været 10 års jubilæum i firmaet, men grundet Covid19, blev det en noget anderledes én af slagen, end under normale omstændigheder. Fejring bliver på et andet tidspunkt, når alt dette corona forhåbentlig engang er overstået. Men lidt skulle han nu fejres, så vi var et par stykker som mødte ind før tid og pyntede op. Ligesom vi selvfølgelig skulle fejre dagen med både morgenbrød og frokost i firmaet. Morgenbrødet havde vi fået bageren til at smører med både ost og pålægschokolade, og putter i poser til os hver. Da brunsvigeren skulle skæres for var den jubilaren selv der forestod udskæringen og runddelingen – selvfølgelig iført mundbind. Efter en sen frokost – smørrebrød, som blev serveret på frokosttallerkner, var der sørme også kage – men der måtte jeg altså sige stop. Jeg kunne ikke spise mere end et stykke smørrebrød efter den store morgenmad så selvom der var tre stykker til hver, så var et stykke rigeligt. Tror du jeg skal have aftensmad? – næppe – for det jeg har spist i dag, svare stort set til hvad jeg indtager på to dage 😉 Nu vil jeg være lidt aktiv og få slået græs inden jeg skal ind og lave min daglige motion. Vi ses 😊

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  1. oktober 2020 at 19:06

  Super hyggeligt trods diverse udfordringer med restriktioner etc., her i disse tider. 🇩🇰🎉
  Pyha, blive så fyldt op, måske hopper du også aftensmaden over?

  De giver mig lidt dårlig samvittighed, og dog, min plæneklipper er udlånt, så det må vente, samtidig er mine mål nået med skridt etc. Så helt skidt er det jo heller ikke 😊

  Reply
  • Catarina
   3. oktober 2020 at 08:17

   Du kan tro at jeg sprang aftensmaden over. Både Søren og jeg spiser j efterhånden ikke så meget mere som tidligere og derfor var jeg mere end fyldt- ja faktisk spiste jeg først igen fredag middag 😉 Dårlig samvittighed, det skal man ikke bruge tid på, det er en af de ting som jeg er nået gram til her i dette corona år. Så tag den til dig Karina 😀

   Reply
 • Kirsten/Helt ude vestpå
  1. oktober 2020 at 23:12

  Ha-ha – sikke et “ædegilde” med lutter gode sager. Det er dejligt, at Coronaen ikke skal vælte en jubilæumsfejring af pinden hos jer, og at I hygger max., for 10 år er da bestemt værd at gøre lidt ud af.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   3. oktober 2020 at 08:23

   Ja det må du nok have lov til at sige Kirsten 😀 Men ja, det var hyggeligt at vi trods alt kunne fejre min kollega 😀 Ha’ en god lørdag derude vest på.

   Reply

Skriv en kommentar