Menu
Hua Hin 2021-2022

Thailand kaos

I år valgte vi igen valgt at tage til Thailand efter jul. Dog har det slet ikke været lige så nemt at navigere i diverse indrejseregler som tidligere år. De regler der har været siden marts hvor vi bestilte rejsen, er løbende blevet ændret og så sent som i tirsdags, ændrede Thailand endnu engang på reglerne.

Siden 31. oktober i år, har alle der ankom til Thailand, altså både Thaier og turister, skulle have Thailand-pass.

Hvad er Thailand Pass

Thailand Pass-systemet er et gratis online system designet til at gøre dokumentationsprocessen for os der rejser ind i Thailand, mere effektiv end ansøgningen om indrejsebevis.

Målet med det nye Thailand Pass, som siden tirsdag er suspenderet og dermed er Thailand et lukket land for turister, på nær de 90.000 som allerede har et Thailand-pass, er at hjælpe med at understøtte landets “Ease of Travel”-system, efter det er genåbnet, og at fremskynde processen med at udfylde oplysninger og uploade rejsedokumenter.

Hvordan får man at Thailand Pass

 1. Pas gemt som jpg fil.
 2. Vaccinepas (både for første og andet stik) også som jpg fil.
 3. QR-koden på vaccinepasset. Her skulle vi et screenshot og gemme de som jpg-fil.som skulle skæres så tæt at det næsten ramte QR-koden.
 4. Dokumentation for rejseforsikring som skulle være på engelsk hvorpå der. Den skal være på engelsk, og det skal fremgå, at havde dækning ved covid-sygdom på mindst 50.000 US dollar.
 5. Hotelreservation på første overnatning inc betaling for PCR-test.

Når alt var uploadet, fik vi en bekreftelse mail og derefter kunne der gå 3-7 dage inden man blev godkendt. Vi blev godkendt på 3 minutter, så det var ingen sag.

Alle dokumenter som man har indsendt, samt Thai-Pas, skal desuden bedbringes i printet tilstand, ligesom den PCR test man skal tage inden afrejsetesten må ikke være ældre en 72 timer. Ved ankomsten skal alle papirerne vise sig derfra skal vi have taget en test og direkte på hotel. Der vil så gå 6-12 timer inden vi har svar og først efter et negativt svar, må vi rejse videre til vores destination.

Så som du kan læse, har været en del papirkram op til rejsen og nu da Thailand har suspenderede Thailand-passet er vi bare glade for, at vi fik alt vores på plads for 10 dage siden. Nu glæder det bare om at have en negativ PCR-test inden afrejse og en negativ test på hotellet i Bangkok, og igen 4-7 dage efter ankomsten.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  28. december 2021 at 11:01

  Det er dejligt at vide i er frigivet fra første test, godkendt med de rette papirer, så i nu kan nyde varmen, og slappe af præcis som i “plejer” når i er i Thailand, trods test på 4 og 7 dag, og her 🤞🤞 der for vildt.
  Masser af varme ønsker for hele ferien lever op til drømmene❤️

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:59

   Ja, det var ligesom, at der begyndte ferie sådan ligt rigtigt – vi har jo ikke rigtig kunne glæde os helt som vi plejer 😀

   Reply

Skriv en kommentar