Menu
Livet

10 års jubilæum i Zoo

For lidt mere end 2 ½ år siden, havde en af mine kollegaer 10 års jubilæum og hun valgte derfor, at den skulle fejres i Odense Zoo når det blev forår og varmere i vejret. Men så ramte coronaen og resten kender vi.

I onsdags var det så endelig tid til at jubilæums “festen” kunne afholdes. Hele firmaet stemplede ud kl 14 og kørte mod Odense Zoo. Jeg kørte dog hjem og parkerede bilen, hoppede på cyklen og kørte de 1,6 km til Odense Zoo, hvor jeg stødte til de andre.

Odense Zoo

Det er ved at være en del år siden jeg sidst var i Odense Zoo, og jeg havde helt glemt hvor hyggeligt det faktisk er at gå rundt derinde. Selvom der ikke er lavet synderligt om de sidst år, så er det ret så skønt at se dyrene som trives og har godt med udenomsplads.

Girafferne

Jeg er lidt fascineret af girafferne. Det er et ret så underligt dyr. Bare det at de har den lange hals og som gør at de ikke sådan lige kan drikke som de fleste dyr.

Hr. Nilsson

Normalt kan man gå ind til de små dødningehovedeaber, men det var ikke muligt i onsdags. Måske fordi det var ved at være tæt på lukketid, men det betød ikke så meget, for de var lette at se og vi stod en rum tid og iagttog dem og deres abekattestreger.

Hønsefødder og….

Der er også en del andre dyr i Zoo og det er nu fascinerende at man kan komme så tæt på dem. Jeg kan godt mærke at jeg sagtens kunne tilbringe længere tid derude og specielt på dage hvor der ikke er mange andre, hvilket der ikke var i onsdags. Måske jeg skulle overveje et årskort, nu jeg bor så tæt på.

Grillmad i Zoo

Noget jeg faktisk ikke vidste var at man faktisk kan holde selskab i zoo. De har nogle rigtige fine lokaler hvor der er plads til både konfirmationer, bryllupper, barnedåb osv. Lokalerne ligger oven på den ene cafe tæt på girafferne og med udsigt til meget at parken. Vi var ikke et stort selskab, så derfor havde de en skydevæg trukket for resten af det store lokale.

Grill-arrangementet er ogå en del af konceptet og det var nettop det vi skulle have. Grill-maden var lækker med 3 slags kød; kyllingespyd, oksemedaljoner og pølser, dertil salat, kartoffelsalat og hjemmebagt pølsebrød. Rigtig lækker og med både en person til at styrer grillen og en til at fylde op inde i lokalet.

Et skønt uformelt arrangement og jubilaren nød det hele lige så meget som os andre.

2 kommentar

 • Karin
  11. maj 2022 at 07:33

  Et besøg i et Zoo er altid en fornøjelse. Når børnebørnene kommer på besøg, så vil en tur være guld, jeg har haft mange gode stunder med mine børnebørn i diverse dyrehaver. Ved godt det ikke behøver at være i Zoo, for selv en myretue kan underholde i meget lang tid.

  Spændende arrangement for din kollega, det var værd at vente på.

  Reply
  • Catarina
   11. maj 2022 at 20:08

   Ja sådanne små besøg er hyggelige og specielt med børn. Og som du skriver … så kan en myreture også være spændende og derfor er det ikke altid nødvendigt at få natur/dyreoplevelser som koster pege 😀
   Det var dejligt at hun valgte sådan et arrangement, for med 3 nye kollegaer – de 2 strartede om mandagen, kan man virkelig får snakket og lært hinanden lidt at kende 😀

   Reply

Skriv en kommentar