Menu
Familieliv

Første uge af 2023

Så er den første uge af 2023 allerde gået . Og den er gået hurtigt. Det til trods for at jeg umiddelbart synes, jeg skulle trække mig selv op med hårene da mandag morgen ramte.

Arbejdsugen er gået hurtigt. Onsdag var vi over hos mine forældre og spise smørrebrød, med efterfølgende kaffe og chokolade.

I går lørdag, havde vi en aftalen de de unge mennesker i Værløse og ikke mindst deres dejlige unger. Vi kørte hjemmefra kl 7, og rundede lige Føtex bageren efter morgenbrød. Det er dælen godt nok stadig mørkt selvom dagene er blevet længere. Det går nok lige en rum tid inden lyset atter indfinder sig om morgenen.

Vi var i den grad ventet da vi ankom, for 5 minutter før, ringede Asbjørn på messenger for at høre, hvornår vi kom. VI spiste morgenmad hvorefter Rikke-mor, var nødt til at tage på ind på revisorkontoret og arbejde lidt. Far Sebastian have et par andre ting han skulle ordne. Vi fik ryddet væk og så tog vi ellers tøj på til en tur ned på legepladserne. Vi var dog ikke nået langt inden det begyndte at regne, men pyt, det var ikke så meget. Der blev leget og gravet i sandkasse. På et tidspunkt, regnede det for meget til at det var sjovt, så vi gik i læ under et af halvtagene ved skolen, hvor der også er flere bord-bænke-sæt. Der sad vi og fik en lille snack, inden vi til sidst besluttede os for, at legen skule fortsætte hjemme.

Hjemme blev der bygget forhindringbane og leget med skumdimser, samt kørt motorcykel og hvad vi nu kunne finde på. Til sidst blve der også tid til lidt afslapning i sofaen med “F for får” inden Rikke-mor igen returnerede for at tilbringe resten af weekenden hjemme.

Da aftensmaden var spist og børnenes puttetid nærmede sig, sagde vi farvel og trillede hjem mod Fyn. Der var lidt advarsel om blæst på broen, men det var ikke noget vi mærkede til. Det var nok fordi at det ikke var vindstød, men sådan en jævn vind.

I dag søndag, var jeg for første gang siden mit ankelbrud for 8 uger den, ude og prøve løbeformen. Konditionen fejer ikke noget, selvom jeg selvfølgelig lige tog den lidt ekstra med ro, så er jeg glad for at jeg ikke er længere væk, end at jeg godt kan begynde at sætte lidt mere fart på, og stille og roligt få øget distancen. Men små skidt Catarina, du skal ikke forcere noget. (✿◠‿◠)

2 kommentar

 • Karin
  14. januar 2023 at 11:23

  Så’ n en dejlig uge. Og det med et dag i selskab med guldklumperne. Hvor bliver de bare store, det går alt for stærkt. Dejligt i er to, det hjælper lidt når der skal leges, det mangler jeg, altså en der ikke har udfordringer med gigten.
  Hvor der det skønt løbeskoene igen kan snøre løbeskoene.

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2023 at 14:24

   Ja, tiden flyver afsted og de to små bliver bare så store og allerede meget selvstændige.
   Jeg er vild med at jeg igen kan små-lunte om morgenen inden jobbet kalder.
   Ha’ en god søndag.

   Reply

Skriv en kommentar