Menu
Rejser

Når vejret er som det

Lige nu hvor vi slet ikke har noget der minder om lunt forår, ja så er det godt, at vi har kunne hygge os med at kikke på flybiletter.

Vi har holdt nøje øje med priserne på fly, både fra København og Hamborg. Nu er valget faldet på Hamborg, for når man kan spare omkring 3000,- pr. hoved, så er det jo værd at tage med, også selvom der er længere til Hamborg, sparer vi selvfølgelig også broen.

Biletter fra Hamborg via Istambul til Jakarta kom i hus som de første, en 14 dages tid derefter, kom biletterne fra Jakarta til Denpasar i hus og samtidig med dem, den ene overnatning som vi har valgt at tage i Jakarta. Dernæst kom de første 5 overnatninger på i Seminyak på Bali. Hvad vi skal efter de 5 overnatninger, tager vi som det

kommer og ligeledes, finder vi ud af hvor vi skal overnatte når vi efter 3 1/2 uge på Bali er slut og vi igen rammer Jakarta, inden vi vender næsten hjemad igen.

Vi alle tre – vores gode veninde som vi har rejst med til både Maldiverne og Thailand – skal også med. Jeps vi glæder os enormt til en ekstra lang ferie. For mit vedkommende bliver det 2. gang jeg besøger øen, da jeg var der for 31 år siden, bliver det sikker som en første gang. For manden og veninden, bliver det første gang.

0

2 kommentar

 • Venterpaavinblog
  26. april 2023 at 22:07

  Hvor bliver det skønt for Jer!

  Håber, det bliver ligeså fedt, som det lyder🙌🏻☀️.

  Reply
  • Catarina
   27. april 2023 at 15:03

   Ja det er jeg også sikker på det bliver 😀

   Reply

Skriv en kommentar