Menu
Dagligdagen

Kontraster

På mine frokost-gåtur, er de flotte rapsmarker allerde i fuld flor. Jeg synes det er enormt skønt, at følge med i naturens gang og samtidig får frisk luft, efter at havde siddet halvdelen af arbejdsdagen indenfor.

Efter sådan en gåtur, som jeg prioriterer i stedet for frokost med kollegaerne (egoistisk, jeg ved det), får hovedet liget et tiltrængt hvil og jeg er derefter igen klar til, at tage fat på arbejdsopgaverne og kikke koncentreret på skærmen. Jeg har gået hver dag siden starten af februar, og jeg nyder det.

Det var nogle truende skyer der var på himlen på dagens gåtur, men jeg nåede kun at få et par dryp, inden jeg igen var tilbage på kontoret.

Måske jeg er heldig, at det er flot blå himmel i morgen.

4 kommentar

 • Kirsten
  28. april 2023 at 00:54

  Jeg elsker synet af gule rapsmarker. Rapsmarkerne her ude vestpå blomstrer ikke helt endnu, men vi plejer også at være lidt bagefter, når det drejer sig om træer og blomster der springer ud. – Men jeg glæder mig til vi når så langt.

  Hvor er det skønt, at du har mulighed for en lille tur ud i den friske luft i din frokostpause. Det tror jeg også jeg ville gøre, i hvert fald en gang i mellem, hvis der var mulighed for det.

  God weekend.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   28. april 2023 at 17:48

   Det er også bare indbegrebet af forår og snart sommer. Jeg holder selv meget af dem og de lyder så dejligt op i landskabet uanset om det er gråvejr eller sol.
   Jeg er sikker på at dine gule marker kommer i fuld flor inden Bededag ringer ind 😀
   Du ønskes også en god weekend Kirsten 🙂

   Reply
  • Karin
   5. juli 2023 at 17:42

   Synet elsker jeg også, desværre er jeg vildt påvirket med allergi.
   God ide med den travetur, dejligt at få ny energi tilført. Og nej det er ikke egoistisk, jeg om nogen ved hvorfor.

   Reply
   • Catarina
    10. august 2023 at 18:11

    Aiii hvor talks med allergi – det har jeg heldigvis være sluppet for i mit liv. 😉
    Jeg elsker de gåture og fortsætter med den så snar alle er på kontoret igen – for med småtbemanding, skal vi alle hjælpes ad. 😉

    Reply

Skriv en kommentar