Menu
Teknologi

Det bimlede og bamlede

I dag var der jo første gang at det årlige varslingssystem, ville blive sendt ud på vores telefoner og jeg må sige det virkede. Det bimlede på mit håndled, hvor jeg har Apple ur og på min telefon. Men ikke nok med det, så bimlede alle mine kollegaer telefoner også, for i dag havde vi salgsmøde og derfor var mere eller mindre alle mand i huset.
Hvor er det altså fedt at teknologien er så langt, at man kan sende ud til telefoner i specifikke områder, eller endog i hele landet.

Da der var et par stykker som ikke kom i dag, var der en ekstra tallerken med mad og den tog jeg med hjem til manden. Det blev han glad for. 😉

2 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 06:20

  Det er lidt pudsig mht. hvordan dette alarmberedskab virker. På mit job var jeg den eneste med IPhone, det er min private alle andre telefoner var der ingen alarm på. Derfor er der et stykke vej endnu. Har 2 kollegaer der bare ikke vil have smartphone så det var jo selvskrevet der ikke var alarm. Det er ikke helt fordi de ikke bil have, men nu hvor telefonerne stadig virker, hvorfor så skifte, det er en helt anden snak.

  Så lækkert med rester 😋

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:12

   Ja, jeg hørte at mange ikke fik de alarmer, men jeg er da glad for at det virkede på min enhed 😀

   Reply

Skriv en kommentar