Menu
Bali

Fra Danmark til Jakarta

Afsted fra Odense

Lørdag var det endelig tid til at vores sommerferie skulle tage sin begyndelse. Vi havde planlagt at tage fra Odense kl 12:00, men da vi løbet af formiddagen, så hvordan trafikken udviklede sig, kontaktede vi Anita, for at høre om hun var klar til at tage afsted allerede 11:30 – det var hun heldigvis.

Det regnede hen over Fyn og ned gennem Jylland, men så stilnede det en smule af og ved grænsen, hvor der var massiv kø mod nord, små-dryppede det kun.

Da vi nærmede os Hamborg, hvor vi skulle flyve fra, kunne vi se at der var tid nok til, at vi lige kunne få en bid mad, inden vi ankom til lufthavnen, hvor vi skulle aflevere bilen.

Desværre fortsatte vores held ikke helt derefter. For ved indtjekning var der en enormt lang kø og da vi endelig kom igennem, var der ikke meget tid til at se os om i lufthavnen inden vi skulle gå til gaten.

Afgang fra Hamborg

I flyet fik jeg vinduespladsen og dermed også mulighed for at se ud på regnen, som igen var begyndt, men som altid, så skinner solen oven over skyerne. Vi landede til tiden i Istanbul og havde nu nogle timer vi skulle slå ihjel. Vi håbede at vi evt. kunne veksle vores medbragte euro (man kan ikke hæve indonesiske rupiah i Danmark). men vi var for sent ude, de havde enten ikke penge eller det ville tage for lang tid at hente dem, eller de havde lukket. Nok fordi havde hygget os for meget inden afgang og for sent havde tænkt over det. Nå men det måtte vi så klare når vi kom til Jakarta.

Vi havde en en fin tur fra Istanbul omend den var ret lang, så gik det og underholdning er der jo nok af i sådan et fly. Vi fik også mad, men de serverede hverken kaffe eller te, ej heller til morgenmad/frokost. Vi kunne få juice eller vand, ikke andet. Så vi var efterhånden ved at være en smule kafffetørstige, da vi endelig efter 11 timer og 45 minutter landede i Jakarta.

2 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 14:58

  Dejlig tur trods nogle små benspænd her og der.
  Fik lige nogle minder på nethinden fra tiden hvor yngstepigen boede i Rumænien. Her var det blandt andet Istanbul med mellemlandinger på turen til Billund. En gang var ventetiden 10 timer, derfor sov hun på gulvet under nogle stole 😉

  Pyha godt et halvt døgn uden kaffe/te ☕️

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:17

   Ja, det var ikke helt den start vi kunne ønske os, men heldigvis kan vi grine af det nu 😀

   Reply

Skriv en kommentar