Menu
Bali

Jakarta med forhindringer

Ja, vi havde lidt forhindringer i Jakarta og lad mig starte med begyndelsen…..

Først en kø, for at købe Visa i immigration, derefter igennem selv tjekket. Da vi kommer ud af terminalen var der gået ca. 2 timer. Vildt.

Vi fik lidt i sedler på lommen efter at have betalt for Visa, og nu var vi endelig klar til lidt kaffe som vi hurtigt fik lige på den anden siden af udgangen. SKØNT!!!

Nu skulle vi så finde en taxa, som kunne fragte os til vores hotel, som skulle ligge i udkanten af lufthavnen, men stadig på området. Det var også smertefrit at finde en, selv vi skulle kører 25 minutter, og det derfor var lidt dyrt efter være smag, men vi skulle jo derud. Så alle være 450.000 indonesiske penge (225 DDK) vi havde røg til den. Men vi kunne ved få vekslet lidt mere på hotellet, eller tæt på, var vores tanke.

Vi hoppede i taxaen og køre de 25 minutter ud til hotellet. Da vi ankom, var det nærmest som en lille bydel for sig selv, med bom, små forretninger og endnu et hotel.

Vi ankom og vores kufferter blev læsset af og vi gik imod receptionen.

Hoteller og værelset

Det første indtryk var ret så billigt og ret snusket, men mon ikke værelserne ville være pænere? Vi blev tjekket ind og bare lugten i hotellet, burde havde stoppet os der, men vi var optimistiske.

Værelset var bestemt ikke bedre, snarere tværtimod (ingen billeder da vi slet ikke kunne tænke så langt på det tidspunkt). Sengetøjet var plettet toilettet var endnu værre end hvad vi havde forestillet os. Altså tøj beskidt og selve toilettet, lignede noget der ikke var blevet gjort rent i mange måneder. Noget slukøret gik vi ud i i “byen-i-byen” for lige at sunde os lidt og tænke over vores situation, for vi kunne i sove der, men vi havde heller ingen penge og en taxa kunne vi heller ikke se køre rundt. Vi var lidt på spanden, trætte og ville egentlig bare i seng.

Vi fandt en lille døgner lidt læger fremme i “byen-i-byen” hvor de havde en ATM – hæveautomat og Søren og Anita hævede penge, men jeg søgte på hoteller tæt på lufthavnen. Jeg så der var et i Terminal 2 hvorefter vi drønede ned til det uhumske hotel tjekket ud. Vi fik fadt i en vagt, som med en ven, fik bestilt en taxa – privat taxa – til os. Vi kørte igen med selve lufthavnsbygningen og de 25 minutter kostende nu kun 74.900 indonesiske penge (ca. 40 DKK)…. weee billigt og vi blev enige om at de helt sikkert havde taget røven på os på turen ud.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 15:06

  Pyha de første benspænd må have været hårde. Især med stor kaffetørst☕️ pyha.
  Oplevelsen med det første hotel var ikke kun et benspænd, jeg tror virkelig jeg var eksploderet, skulle have hjælp til at falde til ro, så jeg igen kunne tænke klart.
  Godt taxien tilbage til civilisationen, kun kostede en tredie del af den første.

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:18

   Heldigvis fandt vi noget som vi kunne holde ud og så gik det jo. Jeg tror det er lettere når man er flere, eller i hvertfald lettere end hvis man var alene 😉

   Reply
 • Mette
  9. juli 2023 at 09:42

  Efter en lang rejse er det bare ikke sådan et hotel og sådan en udfordring man har lyst til at komme til. Godt I fandt en løsning.

  Jeg er spændt på, hvad I synes om Bali.

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:19

   Nej det var ikke den bedste start, men alt gik jo alligevel og bagefter kunne vi grine af det 😀

   Reply

Skriv en kommentar