Menu
Bali

Hotelskiftet i Jakarta

Vel fremme ved Terminal 2, fandt vi Jakarta Airport Hotel lige inden for døren og nu håbede vi bare at, de havde 2 værelser. Men nej det havde de ikke…… men derimod en suite med 2 værelser til 2.300.000 ink. morgenmad, uden tøven nappede vi det og fik tjekket ind på en pænt og rent hotel.

Vi var ikke sikker på hvilken terminal vi skulle fra den følgende dag, men pyt med det, vi var en sted hvor vi kunne holde ud af gå bad og sove. Og i bad gik vi, hvorefter vi gik i baren og snuppede et par øl, inden vi sagde godnat og sov godt.

Efter at Søren havde drukket den føste kaffe, mødtes jeg med han og han kunne fortælle at han synes kan kunne se, at vores fly skulle sætte kl 11 i stedet for 12:45, som vi havde fået en mail på. Jeg skyndte mig ned på væreslet for at vække Anita og fortælle at vi vist skulle tidligere afsted.

Vi spiste morgenmad og pakkede derefter os og vores baggage sammen, og tog en hotel shuttelbus til Terminal 1A, hvor vi skulle flyve fra. Efter tjekind så vi, at flyet alligevel først skulle flyve kl. 12:45, så pludselig havde vi masser af tid, men da vi stadig ikke var igennem security, kunne vi gå ud og nyde de godt vejr og se os omkring i de forskellige shops.

Da ventetiden var over, gik vi igennem security og var klar til at flyve til Bali fra Gate 6, det blev så ændret til gave 5 og igen til 6, og da vi skulle være lettet, var vi stadig ikke begyndt at boarde. Hvornår komme vi afsted???

Endelig kl 13:34 sidder vi i flyet og mens personalet rabler alle sikkerhedsforanstaltninger af sig, triller vi ud mod startbanen og næsten med det samme, er vi i luften. Endelig!

2 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 15:11

  Dejligt med et rent hotel, så bad og sengen var fristende.
  Skønt der lige var tid til en øl eller flere.
  God tur til Bali

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:19

   Det var skønt at krybe under dynen efter en dejligt bad og en øl 😀

   Reply

Skriv en kommentar