Dovnedag

4. maj 2007

Det har, for mit vedkommende været en rigtig dovnedag. Jeg har fået gjort lidt rent og vasket noget tøj, det er det hele, det gør nu heller ikke noget, sådanne dage skal der også være plads til og når de kommer, nyder jeg dem som regel i haven.

haven.jpg

Den der har været hyperaktiv her i huset, er Søren, han har malet træværk siden i morges. Det begynder at ligne noget og jeg kan næsten ikke vente med at se det færdige resultat.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Laila 4. maj 2007 at 21:45

    Gir du et før og efter billede når arbejdshesten er færdig?

    Fortsat god weekend!

  • Reply Catarina 5. maj 2007 at 05:40

    Jeps, jeg skal nok vise før og efter billeder 😉

  • Skriv gerne en kommentar