Kvinder i løb og gang

15. juni 2007

Lidt stemningsbilleder fra onsdagens Kvindeløb i Odense.

Starten..

loeb1.jpg

Firmahygge efter de 5 km

loeb2.jpg


Hvis du har lyste til, at læse hvordan det alt det her men løberi startede, så klik her.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Marianne/Amager 15. juni 2007 at 16:14

  Hvad nummer løb du med Catarina – sidder og spejder på billederne efter dig :-). Jeg ligger jo og rakker land og rige (europa) rundt med min mand, der løber marathon. jeg er fuld af beundring for disse løber – uanset om man er motionist, gammel, unge eller nybegynder. Det vigtigste er at deltage…..

 • Reply Pia 15. juni 2007 at 18:35

  Hvor sejt, og det er bare en helt særlig stemning at deltage i et løb med så mange andre. Har selv deltaget nogle gange men de sidste 2 år har jeg været for sent ude, alt udsolgt ret hurtigt endda:)

 • Reply Catarina 15. juni 2007 at 18:46

  Marianne, jeg løb desværre ikke i onsdags, da jeg har lidt bøvl med lysken, så jeg måtte nøjes med at gå 🙁 Jeg fulgtes dog med et par andre piger som deltog men aldrig har løbet før. Jeg tror de nu har fået blod på tanden.

  Du kan kun se mig på det anden-nederste bilede, helt ude til højre med blå jakke:-)

  Pia, ja stemningen er helt fantastisk. Jeg glæder mig til DHL stafetten, der fik jeg sdste år min bedste tid på 5 km (26.29)

 • Reply Judith 15. juni 2007 at 20:25

  Jeg har aldrig kunne finde ud af at løbe, men jeg beundrer dem der kan:-)

 • Reply Catarina 16. juni 2007 at 07:01

  Judith, jeg har heller aldrig ment jeg kunne løbe og da jeg startede i januar sidste år, troede jeg da også at jeg skulle dø, men det gik og endte med at blive en fornøjelse 🙂

 • Skriv en kommentar