Menu
Kunst, kultur, sport & mad / Livet

Carsten Jensen & Stieg Larsson

..ligger og venter på at jeg kaster mig over dem og sluger dem råt. Der er bare lige det ved det, jeg kan “skutte” tage mig sammen til at begynde, i det hele taget får jeg ikke læst mange bøger lige for tiden.

carsten_jensen.jpg

Jeg er ligesom gået i stå, hvorfor ved jeg ikke, men det er ret irriterende, at have bøger liggende, som alle har en mening om og som tit bliver diskuteret og så har jeg dem inden for rækkevidde, uden overhoved så meget som at have kikket i dem.

stieg_larsson.jpg

Jeg kan jo bare gøre, som når jeg på arbejdet “spiser elefanter” én lille bid ad gangen og efter mange små bidder er man nået til den sidste.

Jeg må se om jeg ikke kan få taget mig sammen. Snart!

13 kommentar

 • Helle K.
  18. januar 2008 at 15:15

  Stieg Larsson kan man ikke tage i små bidder, når først man har smagt, så vil man have det hele. 🙂 God fornøjelse med ham og dejlig fredag.

  Reply
 • Stine
  18. januar 2008 at 15:44

  Ligesom Helle vil jeg sige, at når du først får startet på Stieg Larsson kan du ikke nøjes med små bidder, den spolerer din nattesøvn 😉 God fornøjelse 🙂

  Reply
 • Hege
  18. januar 2008 at 20:39

  Jeg har akkurat begynt på den første Stieg Larsson, men jeg har det ikke som Helle K. Nå har jeg hørt mas om den boka i et år, og så kjeder den meg. Men jeg har altså så vidt begynt. Kanskje den tar seg opp.

  Ellers har jeg det som deg. Hvorfor i huleste får jeg ikke lest mer?

  Reply
 • Pia
  18. januar 2008 at 23:15

  Guuud, jeg har dem også liggende og ér begyndt men gik helt i stå sammen med resten af mit liv, meeen altså, jeg aner simpelthen heller ikke hvorfor jeg ikke er kommet igang med de bøger. Det ér faktisk lidt irriterende at ALLE taler om de s…. bøger, og så når man faktisk har dem liggende, grrr

  Reply
 • Catarina
  19. januar 2008 at 09:01

  #Helle K., ja så her jeg jo noget at se frem til 😉

  #Stine, det kunne være jeg skulle vente til jeg har lidt ferie, hvis det kommer til at stå så slemt til 😀

  #Hege, ok… jeg glæder mig til at hører den vide udvikling. Reply

 • Perle
  19. januar 2008 at 10:08

  Jeg har de første 2 af Stieg Larsson liggende og underligt nok frister de ikke. Desuden har jeg vel en 2-3 andre liggende sm jeg heller ikke får læst.

  Læser pt. på Tankados kode af Dan Brown. Nået en trediedel og det har vel taget mig et par måneder 🙂

  Så manglede læselyst/tid er også her. Må jeg være med i Jeres klub?

  God weekend Catarina.

  Reply
 • Soltoften
  19. januar 2008 at 11:32

  Jeg må indrømme, at jeg læser en del. Har altid gang i en bog. Stieg Larssons bøger har dog ikke rigtigt “sagt” mig noget, så jeg har altid gået forbi dem og fundet andre bøger at kaste mig over.

  I går var jeg på bogindkøb, da jeg ganske enkelt var løbet tør for læsestof. Og det blev altså så til Stieg Larssons “Mænd der hader kvinder”. Stod i boghandlen og tænkte, tja…kan jo ligeså godt se, hvad det er for noget, så den kom med hjem og blev taget hul på i går aftes. Så må tiden vise, om jeg skal afsted i næste uge og købe de to andre 🙂

  Men der røg også en anden bog med i købet i går, som jeg kan hygge lidt med, hvis jeg ikke ryger med på Stieg Larsson-vognen 😉

  Reply
 • margrethe
  19. januar 2008 at 12:26

  Go’ læselyst –
  Stieg Larsson er rigtig god – Carsten Jensen er jeg derimod ikke helt på bølgelængde med (jeg kan ikke forklare hvorfor)

  Reply
 • Pia
  19. januar 2008 at 13:25

  Ja det ku da sagtens være vi sku, i så fald bør det måske være på afstand, ku godt forestille mig at vi ellers kom til at sludre deruda liiiidt for meget:)

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  19. januar 2008 at 22:03

  Jeg gad godt at have de bøger til at lægge foran mig!
  men jeg kender godt det med de ulæste bøger i øjeblikket, det ligner mig ikke… Men jeg tror bloggeriet tager lidt af den tid jeg normalt ville læse bøger i. Det er nu også okay 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. januar 2008 at 08:29

  #Perle, et per måneder for en tredjedel….. det lyder bekendt. Du skal være velkommen i klubben 😆 God weekend til dig også.

  #Soltoften, glæder mig til at hører hvad du synes om den 😉 Før i tiden, havde jeg det lidt som dig, der var jeg også i gang med en bog og var helt væk for omverdenen.

  #Margrethe, tak skal du have 🙂 Jeg må hellere komme i gang.

  #Pia, ja det tror jeg også vi ville 😆 men det er nu altsååå også hyggeligt 😉

  #Valdemarsro.dk, jeg tror du har fat i noget af det rigtige, men jeg kan ikke engang tage mig sammen til at læse et par sider når jeg hopper i kanen 😉

  Reply
 • Pia
  20. januar 2008 at 08:36

  Ingen tvivl derom, det ville være super duper og go brug af tid:)

  Reply
 • Catarina
  20. januar 2008 at 08:38

  #Pia, helt enig 😀

  Reply

Skriv en kommentar