Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Lidt om bøger og lydbøger

I forrige indlæg nævnte jeg lidt om, at jeg høre lydbøger når jeg går til og fra arbejde. VenterPåVin, kunne godt bruge lidt inspiration så derfor får I lige en list med de bøger jeg indtil dato har lyttet til. Generelt lytter jeg til altid lydbøger, når jeg er ude at gå eller luger ukrudt i havens bede. Der er dog også undtagelser for lytterriet, for når jeg går ture i skoven, så elsker jeg bare, at lytte til alle lydene der kommer fra skoven. Jeg betaler ikke for at lytte til lydbøger, for med de apps som det danske biblioteksvæsen har udgivet og hvor det er gratis at både bøger og film (filmstriben), så synes jeg, det i den grad er spild af penge, at betale 99,- kr om måneden for at læse/lytte bøger. Og med med det udvalg der er derinde, så er der noget for enhver smag og jeg når nok aldrig igennem i min levetid. 😉 De danke apps som er under biblioteket er:

eReolen

Biblioteket

Nota

Uanset hvilken man vælger så er udvalgt stort set det samme for lydbøger, der kan være en smule forskel for Nota bøger og dem der ligger i eReolen og Biblioteket, men det er kun ved ebøger. Det eneste det kræver er at du er registreres som låner på biblioteket. I dag kan det gøres inde på Borger.dk eller ved klikke her. Du kan også gå ned på dit lokale bibliotek og blive oprettet der hvis du synes det er lettere. 📖 ‘Jernblod’ af Liza Marklund 📖 ‘Mord for øje’ af Karin Slaughter 📖 ‘Hvis død’ af Karin Slaughter 📖 ‘Svigt’ af Karin Slaughter 📖 ‘Hævneren’ af Karin Slaughter 📖 ‘Long Story Short’ af Margot Leitman 🎧 ‘Nattens Cirkus’ af Erin Morgenstern 🎧 ‘Astrid & Veronika’ af Linda Ollson 🎧 ‘Kætterne’ af Leonardo Pasero 🎧 ‘Sonate til Miriam’ af Linda Ollson 🎧 ‘Det gode i dig’ af Linda Ollson 🎧 ‘Solsorten synger’ af Linda Ollson 🎧 ‘En søster i mit hus’ af Linda Ollson 🎧 ‘Ensomme hjerter og herreløse hunde’ af Lucy Dillon 🎧 ‘Mine 100 ting’ af Lucy Dillon 🎧 ‘En lille god gerning’ af Lucy Dillon 🎧 ‘Pigen på klippen’ af Lucinds Riley

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Karin
  13. august 2019 at 07:42

  De gratis muligheder foretrækker jeg også.
  Jeg låner fysiske bøger, som jeg nyder med stor velbehag.
  Lydbogen er jeg ved at finde en måde hvorpå den fungere for mig, blandt andet når jeg kører alene, og det er en lidt længere tur. Er ikke rigtig kommet igang på mine gåture. Da er det gerne podcast i stedet for.
  Gode titler du har fået lyttet / læst. Tak for tips.

  Reply
  • Catarina
   13. august 2019 at 19:54

   Velbekomme.
   Jeg var heller ikke god til lydbøger for et par år siden, men så fandt jeg en bog med en enormt god oplæser og på den måde blev jeg draget ind in lydbog generen og jeg har været der siden 😉 Jeg er blevet en smule træt af podcast så dem her jeg ikke hørt det sidste årstid. Måske jeg en dag vender tilbage til dem igen.
   ….og så har jeg lige set at jeg har kommentarer jeg slet ikke har svaret på 🙁 så det vil jeg kaste mig over “just” premis nu 😀

   Reply
 • […] så…. ja her ved det indlægget om Bøger og lydbøger, synes jeg det gik helt af sommer til. De små ikoner hoppede og dansede og levede deres eget liv, […]

  Reply

Skriv en kommentar