Menu
Hos os / Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg

3 for 200

Jeg var så heldig at få Flaskepost fra P af Jussi Adler-Olsen, i fødselsdagsgave. Og jeg glæder mig til at komme i gang med den, men så var det jeg kom til at læse bag på at det var nummer tre ud af tre og jeg har ikke de andre to. Jeg tror nu nok at man kan læse den enkeltvis og ikke behøver at læse dem i rækkefølge, men jeg turde ikke løbe an på det. Så i dag da Søren og jeg var ude og proviantere, smuttede vi lige et smut i Rosengårdscentret, for at kikke på et par småting.

Da vi havde have kikke på det vi kom efter smuttede vi ind i Bog&Idé, for at se om de havde de to andre bøger af Jussi og minsandten om de ikke havde og ikke nok med det de havde faktisk en slags udsalg, hvor vi på reolerne i den ene ende, frit kunne vælge tre bøger for 200 kroner. Det tilbud kunne vi ikke stå for, så endnu en bog af Jussi Adler-Olsen, nemlig Alfabethuset.

Nøj hvor skal der læses. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

10 Kommentar

  • Catarina
    12. september 2010 at 09:09