Menu
Hos os / Underholdning

3 for 200

Jeg var så heldig at få Flaskepost fra P af Jussi Adler-Olsen, i fødselsdagsgave. Og jeg glæder mig til at komme i gang med den, men så var det jeg kom til at læse bag på at det var nummer tre ud af tre og jeg har ikke de andre to. Jeg tror nu nok at man kan læse den enkeltvis og ikke behøver at læse dem i rækkefølge, men jeg turde ikke løbe an på det. Så i dag da Søren og jeg var ude og proviantere, smuttede vi lige et smut i Rosengårdscentret, for at kikke på et par småting.

Da vi havde have kikke på det vi kom efter smuttede vi ind i Bog&Idé, for at se om de havde de to andre bøger af Jussi og minsandten om de ikke havde og ikke nok med det de havde faktisk en slags udsalg, hvor vi på reolerne i den ene ende, frit kunne vælge tre bøger for 200 kroner. Det tilbud kunne vi ikke stå for, så endnu en bog af Jussi Adler-Olsen, nemlig Alfabethuset.

Nøj hvor skal der læses. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

10 Kommentar

 • Jan
  11. september 2010 at 17:53

  Hæ – dem har min Lillemor også…..måske man skulle begynde at læse ham Jussi ?

  SVAR
  • Catarina
   12. september 2010 at 09:09

   @Jan: Jeg startede på Fasandræberen i aftes. 🙂

   SVAR
 • Bente
  11. september 2010 at 18:13

  Der var du godt nok heldig! Hører vi mon om, hvad du synes? Selv har jeg aldrig læst nogen af Jussi Adler-Olsens bøger, men jeg ved, at mange er begejstrede for ham.

  SVAR
  • Catarina
   12. september 2010 at 09:11

   @Bente: Jeg har heller ikke selv læst noget af ham, men jeg har kun hørt godt. Hvis jeg husker det skal jeg nok skrive om dem. Jeg gik igang med den første i aftes, hvis han fanger mig så bliver jeg hurtig færdig, ellers kan det godt trække ud. 😉

   SVAR
 • henriette
  12. september 2010 at 17:58

  Jeg har lyttet til dem alle, og de kan sagtens tages som man lyster, men jeg syntes da helt sikkert der er en tråd fra første bog af. Alfabethuset står alene og er ikke en del af politiserien, OG den er helt fantastisk god. Lidt langsom start, men virkeligt interessant vinkel omkring psykiatrien i krigsårene.

  GLÆD dig :))

  Kh Henriette

  SVAR
  • Catarina
   12. september 2010 at 18:10

   @henriette: Jeg er allerede gået i gang og indtil nu er den første, Fasandræberen, allerede ret så spænende. 🙂

   Søren er startet på Alfabethuset, så den venter jeg med at læse til jeg har læst de tre andre. 🙂

   SVAR
 • Ditte
  12. september 2010 at 18:34

  Glæd dig, Jussi Adler-Olsen er en af de absolut bedste af de mange danske krimiforfattere efter min mening. Jeg synes bestemt de skal læses i den rigtige rækkefølge og her må jeg lige indskyde at ‘Kvinden i buret’ altså er den første!
  Rækkefølgen kan findes på enten Krimisiden.dk eller bibliotek.dk (et godt råd fra bibliotekaren 😉

  SVAR
  • Catarina
   12. september 2010 at 18:55

   @Ditte: Aii, tusinde tak for infoen, jeg mente at Fasandræberen var første, godt jeg ikke er nået så langt. Nu hopper eg ombord i Kvinden i buret i stedet. Tak. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  13. september 2010 at 12:27

  Knaldgodt tilbud – jeg har læst dem alle, du kan bare glæde dig 🙂

  SVAR
  • Catarina
   13. september 2010 at 13:22

   @Helle K.: Præcis derfor der røg tre med hjem. Jeg er gået igang og indtil nu fanger de. 😉

   SVAR

Skriv en kommentar