Menu
Livet / På tur

Et andet land

..måtte der til, hvis jeg skulle finde noget tøj. Valget faldt på Tyskland, nærmere bestemt Flensborg. Jeg har før været heldig at finde flere stykker tøj dernede, så en udflugt dertil lå lige for.

Når jeg selv kører til Flensborg, parkere jeg altid i det samme parkeringshus, et parkeringshus som ligger lige bag ved gågaden dernede. Grunde til at jeg altid parkere der er; at de har parkeringspladser specielt til kvinder. For det første en parkeringsbås bredere og for det andet er den lige ved indgangen og vagtkontoret.

frauenparkplatz.jpg 

Efter at have kørt de par minutter det nu tager at kører fra Fyn til Flensborg, trængte vi til en kop kaffe. Vi gik in i et center hvor vi vidste at der lå en Cafe Extrablat.

cafeextrablat.jpg

Der fik vi kaffe og en Semmel, inden vi kastede os ud i at kikke efter lidt Klamotten til mig.

kaffepause.jpg

Gågaden i Flensborg er ret hyggelig med de skæve og til tider revnede huse som er bevaret, og nu huser forskellige butikker.

traet_hus.jpg

traet_hus1.jpg

Der er også mange hyggelige stræder og spændende baggårde som jeg bare må stikke næsen ind i, de rummer altid små overraskelser. I dag så jeg et billede med dronningen og prinsen hænge i smøgen derind.

gaard1.jpg

gaard2.jpg

Hvis man bevæger sig lidt væk fra den store gågade finder man andre hyggelige gader, som er brostensbelagt og her er der rigtig mange små specielbutikker.

hyggelige_gader.jpg

Nu var det jo tøj til undertegnede vi var kommet efter. Og der var skam masser af tøj og det meste var ikke noget jeg sådan lige havde set i de danske butikker. Jeg fik også købt to ting. En busseronne eller det hedder nok en lang 70’er aktig skjorte og en sommer taske, men ingen af delene passer rigtig til konfirmationen. Så jeg er ikke kommet længere end jeg var i morges. Pis altså!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Stine
  15. marts 2008 at 18:46

  Jeg har hørt, at Malmö skulle være et udmærket sted at shoppe. Måske det var en idé…?!

  Reply
 • Helle K.
  15. marts 2008 at 19:12

  Eller London??? 😉

  Reply
 • Perle
  15. marts 2008 at 19:58

  Ahh, sådan er det ofte når man SKAL bruge noget. Så kan man ikke finde “lige det”. Og når man ikke skal bruge noget, så står det i kø for at hoppe ned i kurven 🙂

  Der ser hyggeligt ud. Har aldrig selv været der. Hvad tager det af tid og køre dertil?

  Reply
 • Marianne
  16. marts 2008 at 00:35

  Malmø er okay, men tænk at bo så du Catarina og lige kunne smutte til Tyskland for os koster det en stor færgeafgift og så er glansen ligesom gået af skt. Gertrud….

  Reply
 • Catarina
  16. marts 2008 at 06:38

  Stine
  Måske jeg skulle prøve. 😆


  Helle K.
  Ja da, det er da der jeg skal tage hen. 😛


  Perle
  Du ramte lege på kornet Perle, det er helt sikkert der mit problem ligger. 🙂

  I skulle tage jer en tur derned, det er rigtigt hyggeligt. Julemåneden er også dejlig, den kan jeg varmt anbefale. Jeg skal for øvrigt på derned på shopping igen til efteråret, til den tid, dog med en veninde.

  Det tager vel en 1 ½ times tid at kører derned.


  Marianne
  Ja det er superdejligt og vi benytter os også tit af det. Men så kan du se omvendt på det – du bor i København, når vi skal over og besøge venner på Sjælland, så koster det os kasse. Cirkusrevyen, som vi skal se senere på året, koster ikke kun billetter og benzin men også en bro. Sådan er det jo hele tiden for og, hver gang vi vil benytte os af alle de tilbud der er i KBH. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar