Dejligt

14. april 2008

Vejret var pragtfuldt her i eftermiddag, da jeg returnerede fra jobbet. Jeg måtte ud. Sønnike havde en fodbold kamp og den ville jeg egentlig gerne se men jeg ville også ud og løbe. Jeg skyndte mig at hoppe i løbetøjet og så af sted. Sikke et vejr ikke for koldt og ikke for varmt, faktisk lige tilpas til en løbetur.

Jeg nåede at løbe, komme i bad og nåede at se 2. halvleg. Det gik drengene rigtigt godt i dag. De vandt 7-1, så de var ganske godt tilfredse.

Nu vil jeg nyde resten af aftenen med dem jeg holder så frygtelig meget af.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 14. april 2008 at 22:16

  Det lyder som en dejlig eftermiddag!
  Nu er foråret kommet, det er vidunderligt 🙂

 • Reply Catarina 15. april 2008 at 06:21

  Helle K.
  Det var det. 🙂

  Når jeg, som i går, tilbragt hel dagen indenfor og kunne se hvor dejligt det var udenfor, så er det med at komme ud i luften og blive rørt når jeg kommer hjem for ellers ender det med at jeg bliver helt bims i låget. (ja ja jeg ved det, det er jeg jo i forvejen) 😆

 • Reply Marianne 15. april 2008 at 06:30

  Det er som om dagen er længer når man også når ud efter mange timer indenfor, ik 🙂

 • Reply Catarina 15. april 2008 at 06:48

  Marianne
  Jow og det er også tiltrængt. Det er altid lættere for mig at arbejde indenfor om vinteren men om foråret og sommere der ville jeg gerne kunne rykke skrivebordet ud i den friske luft og bare nyde det hele. 🙂

 • Reply Bambi72 15. april 2008 at 08:03

  En pragtfuld måde at bruge eftermiddagen på 😀

 • Reply Catarina 15. april 2008 at 14:20

  Bambi72
  Ja jeg klager heller ikke. 😉

 • Skriv gerne en kommentar