Menu
Livet / Motion

For første gang i år

Nu er det ikke længere det fedeste vejr at løbe i. Ikke fordi det er koldt, blæser en halv pelikan eller for den skyld kommer nedbør ned fra oven. Nææ, det er mere det at jeg bare ikke har lyst til at ligene Bambi på isen, eller har lyst til at falde og brække et eller andet. Så i dag har jeg den første spinningstime i år – det er lidt mere sikkert og så får jeg samme motion som 1/2 times løb. 🙂

14 kommentar

 • Trine
  28. januar 2014 at 21:08

  Haha det er vidst helt OK at springe over i disse dage…

  Og du fik jo vedligeholdt konditionen alligevel 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2014 at 10:48

   Ja, det gjorde jeg Trine og de næste to dage har samme program og tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge. For med det her vejr, er det ikke rart at løbe. 🙂

   Reply
 • Nola
  28. januar 2014 at 22:22

  Det gør du klogt i. For der er ikke noget mere ærgeligt end at komme dumt til skade og ikke kunne træne. Sidste år bankede jeg lilletå’en ind i terassedøren og brækkede den…..det betød lige – 6 ugers løb. :-/
  God træning og god motivation 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2014 at 10:49

   Nej, det er nemlig lige det jeg tænker på Nola – tænk hvis jeg kom til skade og ikke kunne træne i 6 uger. :-/
   Spinning er som helt ok, og med tre gange om ugen, så er det ok. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  29. januar 2014 at 07:45

  Det kan jeg godt forstå – is med sne på er så skide glat og umuligt at se. Jeg har lavet et kompromis – jeg løber jo ikke, men går med hunden – jeg venter, til det er blevet lyst, så kan jeg orientere mig, det går ok, men jeg går ikke så langt, som jeg plejer, der er alt for mange som ikke har ryddet sne og is væk fra fortovene.

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2014 at 10:54

   Jeg, det er slet ikke så fedt at bevæge sig udenfor, når man kommer steder hvor sneen ikke bliver ryddet, eller bare det at jeg ved at der kan væresteder hvor noget er smeltet og nyt kommet – det er jo nærmest livsfarligt. jeg tror det er meget klogt at du først bevæger dig ud og gå når det er blevet lyst – så har du i hvertfald en større chance for at se evt. glatte steder inden de du træder på dem. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  29. januar 2014 at 07:45

  Det forstår jeg godt. Du skal passe på derude, især sortis, det er ikke lige til at se.

  Svigersønnen er ved at træne op til en 100 miles løb, og de sidste dage er træningen henlagt til løbebånd og almen træning.

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2014 at 10:55

   Aii, hav er da bare for vild… 100 miles, det er jo wild langt… det er lidt over 160 km – føj for en lang tur og er det helt sundt?
   Kan godt forstå at han træner på løbebånd – det havde jeg også gjort.

   Reply
   • Karin Abildhauge
    29. januar 2014 at 15:35

    Jeg tror ikke det er sundt, har læst at en marathon heller ikke er sund. Tror mere det er det at afprøve grænser, og derfor er det blevet denne 100 miles, og ellers x antal Ironman – som heller ikke er super sund at gennemfører. Han er også instruktør for dette

    https://www.youtube.com/watch?v=Y84FZO2d4FA&feature=youtu.be

    Så lidt bidt af en gal er han 😉

    Reply
    • Catarina
     30. januar 2014 at 11:24

     Synes det er sejt at han sådan udfordre sig selv – hepper på ham. 😀

     Reply
 • Mette
  29. januar 2014 at 15:20

  Hvad er der nu i vejen med langrend f.eks ……. 😉

  Godt du har et alternativ til dit løb – god tur næste gang 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. januar 2014 at 11:23

   Hi hi, slet ikke noget – altså lige med undtagelse af at jeg manger skiene. 😀

   Reply
 • Jannie
  29. januar 2014 at 21:38

  Er der ikke også noget mdd, at du skal træne både cykling og løb :-).Fedt du kom afsted i dag.

  Reply
  • Catarina
   30. januar 2014 at 11:24

   Jow, det er det Jannie – men jeg havde håbet at kunne kombinere det en smule mere, men det må vente til vejret bliver bedre. 😉

   Reply

Skriv en kommentar