Skulptur

13. maj 2008

For at anlægsarbejderne kunne komme op i haven ved hjælp af udgravning og en rampe, måtte de fjerne en træstub. De nærmest flåede stubbe op og det resulterede i at stubben ligger på græsset og noget af roden stritter lige op i vejret. Det ser ret sjov ud og er næsten som at få egen haveskulptur.

skulptur

Jeg tror næsten jeg kommer til at savne den når den skal fjernes. Måske jeg skal beholde den..

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne, Mandagspigen 13. maj 2008 at 19:37

  ja, måske skal du lade den ligge…hvad har du dog gang i?
  Når jeg er i Vissenbjerg til næste år vil jeg da lige se lidt mere på “udsigten” der… Det kan vel ikke gå op i arbejde altsammen? (håndarbejdsmesse)

 • Reply Catarina 13. maj 2008 at 19:45

  Anne, Mandagspigen
  Jeg må lige tænke lidt mere over det. 😉

  Vi er ved af få lavet større terrasse og lagt hele indkørslen og trappepartiet op til huset om.

  Min mor kommer også (som gæst) på håndarbejdsmessen, måske jeg skal følges med hende til næste år? 😀

  Udsigten ligger kun et stenkast fra hallen, så det burde være muligt.

 • Reply Anne, Mandagspigen 13. maj 2008 at 20:01

  kom du bare til håndarbejdsmesse, der er masser at fotografere…gale kvinder der handler….:-)
  måske et lille blogmøde i en pause?

 • Reply Catarina 14. maj 2008 at 06:27

  Anne, Mandagspigen
  Det er en aftale, jeg kommer og kikker næste år. 😉

 • Skriv gerne en kommentar