Crumpler kom

4. juni 2008

Endelig kom mine notesbøger som jeg bestilte sidste tirsdag. På trods af den ret så lange leveringstid, lever de op til forventningerne. Den blok der er inde i, er med helt blankt papir, det passer mig rimeligt godt, da mange af mine idéer bliver skitseret som tegninger.

Notater på papir uden hjælpelinjer er ikke et problem jeg har. I folkeskolen var vi et par tøser som øvede som skinsyge på at skriver flot uden linjer, da vi dengang synes at en stil så pænest ud uden linjer. Det var vist en tøseting. 😛
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Leif 4. juni 2008 at 22:49

  Bruger selv en Moleskine notatblok uden linier og synes både, at det er bedre og mere “klassisk” at skrive på papir uden linier 🙂

  Men nu er jeg selvfølgelig også 41 år gammel og nyder den slags gamle dyder 🙂

 • Reply Catarina 5. juni 2008 at 06:21

  Leif
  Da vi jo er lige gamle er det nok derfor jeg også synes det er herligt at skrive uden linjer. 🙂

  Moleskine, hummm dem har jeg ikke set, jeg må hellere se hvordan de ser ud. 😉

 • Skriv gerne en kommentar