Menu
Livet / Motion

Slatten i skroget

Jeg tror skisme jeg er begyndt at mærke alderen trænge sig på. Da jeg vågnede i morges sådan omkring syv, var jeg ærligtalt temmelig slatten og havde en følelse af, at have en slags tømmermænd. Det var ikke alkoholen i går det var årsagen, for jeg fik ikke noget der så meget lignede spiritus. Jeg plejer ellers nok at være ok frisk selvom jeg er kommet sent i seng, men ikke i dag.

Efter et par krus kaffe, som heller ikke havde den ønskede effekt, besluttede jeg at tage løbeskoene på og smutte ud i det dejlige august vejr. En lidt tung, men dejlig tur var åbenbart det der skulle til, for nu, efter en forfriskende bad, er jeg atter på toppen. Et nyt krus kaffe og det nye fotoblad, som Søren har været så sød at tagen med hjem, kommer til at udgør noget af eftermiddagens underholdning.

aeblertrc3a6et
Sådan som vejret arter sig i dag, er jeg sikke på, at aftensmaden bliver noget som inkludere grillen, umm jeg kan mærke, at denne søndag ikke er den værste af slagsen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar