Menu
Livet / Motion

Sne over Fyn

Hvor er det altså et skønt vejr. Ingen vind og sneen falder lige så stille. Jeg har lige været ude og løbe en tur og det hele er så tyst, det eneste jeg hørte var mit eget åndedræt. Dyrene følte sig vist også mere sikker i dag. Får både hare, fasaner og et enkelt egern krydsede min vej i dag. At møde dyr når jeg er ude at løbe, gør turen lige den tand bedre.

sondagssne

Hvis det fortsætter med at sne sådan, skal kan I helt sikkert finde mig udenfor flere gange i dag. Snevejr gør noget ved mig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Olines
  15. februar 2009 at 11:47

  Sådan har jeg det også, jeg elsker sne! Her drysser det også stille ned, men der er intet på jorden som hos dig. Hvor er det smukt!

  Reply
 • Esther
  15. februar 2009 at 12:19

  Sne kan gøre to ting ved mig:

  Gøre mig splitterrasende, hvis jeg skal på job…!

  eller…

  gøre mig i supergodt humør fordi verden bliver så smuk og så må jeg absolut ud i det (også selvom det er midt om natten (i ferier, that is.)

  Falder der så meget, at jeg også kan finde langrendsskiene frem, så er det helt fantastisk :o)

  Reply
 • Catarina
  15. februar 2009 at 13:00

  Olines
  Det kan være det bare endnu ikker er kommet til dig, men er på vej. 🙂


  Esther
  Jeg elsker sne uanset om jeg skal på job eller ej. Bare det at landskabet bliver dækket af en hvis dyne – det er så smukt. Umm langrendsski, det er år siden jeg har stået på sådan nogle, hjåber der kommer nok så du kan komme ud g stå på dem. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar