Fuldt hus

20. februar 2009

I denne weekend er der fuldt hus her på matriklen. Daniel og Sebastian er her begge to hele weekenden. De er ved at være voksne mænd, det er utroligt som tiden den går. Heldigvis hygger alle tre drenge/mænd som de altid har gjort, det er dejligt at de enes så godt, det er jo noget man håber på, men ikke noget man kan tage for givet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madame 21. februar 2009 at 08:45

  Det lyder hyggeligt for de tre unge mænd – og også for jer andre! Rigtig god weekend, Catarina :o)

  • Reply Catarina 21. februar 2009 at 14:25

   Madame
   Tak og i lige måde, det er rigtigt hyggeligt. 🙂

  Leave a Reply