Fuldt hus

20. februar 2009

I denne weekend er der fuldt hus her på matriklen. Daniel og Sebastian er her begge to hele weekenden. De er ved at være voksne mænd, det er utroligt som tiden den går. Heldigvis hygger alle tre drenge/mænd som de altid har gjort, det er dejligt at de enes så godt, det er jo noget man håber på, men ikke noget man kan tage for givet.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 21. februar 2009 at 08:45

  Det lyder hyggeligt for de tre unge mænd – og også for jer andre! Rigtig god weekend, Catarina :o)

  • Reply Catarina 21. februar 2009 at 14:25

   Madame
   Tak og i lige måde, det er rigtigt hyggeligt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar