Menu
Strøtanker...

Godmorgen onsdag

Onsdag i marts

Jeg vågnede i god tid, nogen vil så nok sige; at det gør jeg da altid, ja og det er også rigtigt. Men i dag vågnede jeg før god tid og lå i sengen og lyttede til fuglenes kor, som de sidste par uger er vokset til et ret stort et af slagsen. Det varsler, at det snart er så vidt, at jeg tør at kalde årstiden for forår, jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at jeg ikke behøver at have så meget tøj på, men kan iføre mig lette sommerkjoler og mærke vinden på mine bare ben. Jeg glæder mig til, at gå med bare tær i det dugfriske græs en onsdag morgen. Jeg glæder mig til, en solvarm hud med en smule farve på. Ummm jeg glæder mig….


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

9 Kommentar

 • Anne
  25. marts 2009 at 07:15

  Det gør jeg sørme også…glæder mig 🙂
  Kan du have en god forårs onsdag 🙂

  SVAR
 • Helle K.
  25. marts 2009 at 07:45

  Det bliver så dejligt 🙂
  Nyd din næstenforårsonsdag 🙂

  SVAR
 • Madame
  25. marts 2009 at 08:10

  Jeg glæder mig også SÅ meget, Catarina, uhm det bliver godt 🙂

  SVAR
 • Catarina
  25. marts 2009 at 21:06

  Alle
  Jeg har haft en dejlig onsdag og jeg tror vi alle længes efter noget varme og sol. 🙂

  Jeg håber I alle har haft en dejlig dag.

  SVAR
 • Bambi72
  26. marts 2009 at 09:48

  Glæder mig også og længes 😀

  SVAR
 • Søren (Kbh)
  26. marts 2009 at 16:38

  I dag åbner Dyrehavsbakken. Og her er rigtig koldt herovre, men DMI har lovet lunere vejr på Søndag. Et forårsbillede kunne jeg ikke lige finde, men så må du nøjes med et sommerbillede fra Tisvilde. Alle glæder sig vist nu til lunere vejr:-)
  http://www.panoramio.com/photo/10723499

  SVAR
 • Catarina
  26. marts 2009 at 19:20

  Bambi
  Vi kan længes sammen. 🙂


  Søren (Kbh)
  Ja det er ikke det bedste vejr at tage på bakke i, men det vare ikke længe inden det bliver bedre. 🙂

  Det er et dejligt billede du linker til, det minder meget om Æbleø som jeg besøgte i 2007. Du kan se lidt her:

  https://www.catarina.dk/2007/06/05/%c3%a6bel%c3%b8-tur-retur/

  SVAR
 • Søren (Kbh)
  26. marts 2009 at 20:09

  Ja, sikke en køn tur og natur du havde 5/6.07. Den klit du viser er helt fantastisk flot. Dit link fra dengang virker ikke mere, så jeg måtte lige google:
  http://www.byportalen.dk/page.asp?objectid=538&zcs=350
  Og tusinde tak for de flotte billeder:-)

  SVAR
 • Catarina
  26. marts 2009 at 20:42

  Søren (Kbh)
  Det var en fantastisk tur og naturen er virkelig besøget værd. Tak for at google et nyt link til mig – det er nu rettet i indlæget. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar