Menu
Kvindeliv / Motion

De fire årstider

Nu kan jeg godt forstå hvorfor vi dansker snakker (eller har en mening om) så meget om vejret som vi gør. Jeg har i dag oplevet at have de fire årstider og det bare på de få (8) timer jeg var på arbejde. Det ene øjeblik var det det skønneste forårsvejr, med blå blå himmel og kun enkelte hvide lammeskyer på, det næste øjeblik var det den vildeste snestorm, for så igen at blive regn og hagl.

Mens ”snestormen” rasede, må jeg nok indrømme at jeg var en anelse nervøs for at der ikke var nogen der ville dukke på til vores fælles løb. Mine bange anelser blev gjort til skamme og vi var 7 friske kvinder som tog en dejlig frisk tur. Vinden var bidende kold, men det var kun til vi var kommet i gang, så mærkede vi ikke så meget til den.

Da vi var færdige med fællestræningen, kørte jeg hjem, sagde hej til familien og smuttede ud på endnu en løbetur. Nu sidder jeg med æblerøde kinder og nyder en velfortjent kop kaffe, mens jeg ser på en smuk blå himmel som på det nærmeste minder om en dejlig sommeraften.

Sommerblå himmel


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar