Menu
Dagligdagen / Motion

Torsdagen der forsvandt

I går havde jeg en del at se til på jobbet så da jeg endelig ramte matriklen her, var jeg faktisk lidt brugt. Jeg fik dog hevet vasketøjet ned af tørresnoren og hængt noget nyt op. Der blev fyldt i brændeovnen og gjort klar til en gang karry kylling. Da det var gjort, måtte jeg bare ud og ha’ noget frisk luft. Når jeg tilbringer meget af min dag indendørs, og det gør jeg jo på hverdage, hvor jeg har et job der skal passes, så kommer jeg til et tidspunkt, hvor jeg bare skal ud. Det tidspunkt kom samtidig med at Søren også ramte matriklen.

Det var noget af en våd løbetur, men for pokker hvor gjorde det godt at komme ud i den friske luft og få brugt maskineriet. Jeg kan slet ikke forestille mig at jeg af egen fri vilje skulle nøjes med at bevæge mig omkring 1500 skridt om dagen. Da jeg returnerede efter en dejlig løbetur, måtte jeg på det nærmeste hænge til tørre, men pyt, min hjerne var blevet renset og min krop brugt. Dejligt.

Aftenen blev brug i det bedst tænkelige selskab, nemlig dem herhjemme og ” Waking The Dead/Sagen genåbnet”

2 kommentar

 • Jonna
  27. marts 2009 at 07:04

  Løbe kan jeg ikke men tror de traveture jeg tager giver næsten det samme, er som hjerne bliver tømt for alt det der kan driller.
  Og hvor er du flittig til at få motion, ha en god weekend.

  Reply
 • Catarina
  28. marts 2009 at 08:27

  Jonna
  Bare det at komme ud og få bevæget kroppen er super vigtigt og som du siger – få tømt hjernen. 🙂

  Men der er bare rigtig mange som, mere eller mindre, altid tilbringer den “brede” del af krppen i en sofa.

  Reply

Skriv en kommentar