Menu
Livet / Motion

Fit, Fun Fredag

På jobbet har vi en tradition for at deltage i en lille håndfuld løb om året. En af de store, rent deltager mæssigt er, OGF’s kvindeløb som jeg også tidligere har deltaget i. I år er det så blevet omdøbt og nu hedder ALT for damernes Kvindeløb. Vores firma har de sidste par år været det største hold og derfor er v,i fra løbeudvalget blevet kontaktet af FIT4RUN, som ville tilyde at komme ud i firmaet og sælge løb og fitness tøj til rimelige priser. Vi tog imod tilbudet, efter lige at have clearet med chefen 😉

FIT RUN
~FIT4RUN var placeret i et hjørne af kantinen.

Vi valget at de skulle komme i går, da der i går aftes var arrangeret en lille fest kun for ”pigerne” i firmaet. FIT4RUN kom og stillede op og var klar til salg fra klokken elleve og frem til klokken tre. Der var godt gang i salget og alle synes det var et fint arrangement.

Da arbejdsdagen var over, var vi et par stykker som vare blevet enige om at vi ikke gad kører hjem for de par timer. Så vi snuppede en lille løbetur på 8,8 km. Vi var heldige, det havde på det nærmeste stået ned i stænger det meste af dagen, men da vi skulle ud på vores tur, var det blevet det smukkeste solskin.

Vi returnerede til firmaet, fik bruset og klædt om til aftenens fest som var ret festlig. Den var faktisk så festlig, at jeg her til morgen er vågnet med en ret så ru stemme, ikke af sprut (jeg skulle kører hjem), men af at grine så meget. En rigtig Fit, Fun fredag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar