Menu
Familieliv

Søndagen blev brugt godt

Søndagen startede tideligt for os begge, men altså ikke tidligere end normalt. Søren hentede min far kl 8, for de ville igang med listearbejdet tidligt og da de kørte ind i indørslen, kørte jeg afsted på min cykel.

IMG_4277

IMG_4278

Jeg fik en dejlig tur på knap 54 km og efter et par timer (så der plads til lidt mere sommer-hygge-mad) var jeg hjemme igen og klar til et bad og så ellers servicere det arbejdende folk. Vi havde lørdag aften sat ovnen igang med en omgang pulled beef, som skulle bruges til frokost som pulled beef burger. Det smagte herligt og efter frokosten forsatte de to mænd med arbejdet, mens jeg ryddede væk.

Midt på eftermiddagen, kørte Søren min far hjem og vi satte os og så sidste etappe af Tour De France.

En dejlig søndag sluttede med kaffe og te på terrassen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • susanne
  28. juli 2014 at 08:24

  Lyder som en ganske fornuftig søndag. Jeg har måtte skille mig af med min den blå cykel, da mit piskesmæld ikke kan tåle at jeg cykler på den, så jeg har kun min “bedstemor” cykel tilbage, surt show 🙁

  Reply
  • Catarina
   28. juli 2014 at 16:46

   Øv hvor træls Susanne, men så er det da godt at du stadig kan cykle på den anden og ikke mindst gå de mange ture du jo gør. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  28. juli 2014 at 08:24

  Lige en søndag efter min smag. Stille og rolig, og der kommer nogle praktiske to do fra hånden, lidt socialt, og en afslutning i Paris, er da ikke værst.

  Reply
  • Catarina
   28. juli 2014 at 16:47

   Den var skøn og vi har nydt at få lavet noget, men også slappet af. 😀

   Reply
 • Poulsen
  30. juli 2014 at 21:49

  Ja der findes bare ikke noget som en god cykeltur. Ind imellem står jeg tidligt op i weekenden, cykler et par timer, og tager morgenbrød med hjem til familien som er ved at stå op. Så ved man bare at det bliver en god dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. juli 2014 at 10:56

   Du har så ret Poulsen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar