Endnu en af Casper Tybjerg

14. juni 2009

I går formiddags, var jeg lige forbi den ene af mine to lokale Click forretninger, den inde midt i Odense, for at få købe den sidst udkommende bog af Casper Tybjerg, Naturfoto. Jeg kan godt lide hans bøger, da de er skrevet i et let sprog og der rigt illustreret og hvert billede i bogen, er forsynet med EXIF-data, så jeg selv har mulighed for at prøve indstillingen af.

Naturfoto

Når jeg får sådan en bog i hænderne, læser jeg den slavisk fra ende til anden. Det har jeg også gjort med de foregående bøger. Men efterfølgende har jeg brugt dem som opslagsværker og det tror jeg også jeg kommer til med denne.

Jeg ved udmærket godt, at man ikke bliver en bedre amatørfotograf, af at læse bøger. Det der gør en god en god amatørfotograf er; at kende sit kamera og alle dets indstillingsmuligheder i blinde, og det gør man kun hvis man har læst manualen og flittigt bruger alle kameraets indstillingsmuligheder og så ellers skyder løs, for til slut at evaluere sine billeder og kassere med hård hånd.

Nu vil jeg læne mig tilbage og læse lidt mere.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Leif 14. juni 2009 at 20:18

  Det er i hvert fald super gode bøger som han laver, den gode Casper Tybjerg 🙂

 • Reply Catarina 15. juni 2009 at 06:48

  Leif
  Helt enig, har også dem alle. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.