Menu
Kunst, kultur, sport & mad / Teknologi

Endnu en af Casper Tybjerg

I går formiddags, var jeg lige forbi den ene af mine to lokale Click forretninger, den inde midt i Odense, for at få købe den sidst udkommende bog af Casper Tybjerg, Naturfoto. Jeg kan godt lide hans bøger, da de er skrevet i et let sprog og der rigt illustreret og hvert billede i bogen, er forsynet med EXIF-data, så jeg selv har mulighed for at prøve indstillingen af.

Naturfoto

Når jeg får sådan en bog i hænderne, læser jeg den slavisk fra ende til anden. Det har jeg også gjort med de foregående bøger. Men efterfølgende har jeg brugt dem som opslagsværker og det tror jeg også jeg kommer til med denne.

Jeg ved udmærket godt, at man ikke bliver en bedre amatørfotograf, af at læse bøger. Det der gør en god en god amatørfotograf er; at kende sit kamera og alle dets indstillingsmuligheder i blinde, og det gør man kun hvis man har læst manualen og flittigt bruger alle kameraets indstillingsmuligheder og så ellers skyder løs, for til slut at evaluere sine billeder og kassere med hård hånd.

Nu vil jeg læne mig tilbage og læse lidt mere.

2 kommentar

 • Leif
  14. juni 2009 at 20:18

  Det er i hvert fald super gode bøger som han laver, den gode Casper Tybjerg 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. juni 2009 at 06:48

  Leif
  Helt enig, har også dem alle. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar