Menu
Skallebølle 2004-2021

Lavendler og basilikum

De lavendler jeg satte sidste år, er endelig komme godt i gang. De så ellers noget sølle ud her i foråret og jeg var begyndt seriøst at overveje om jeg måske skulle have fat i nogle nye. Men da jeg kom fra ferie, skal jeg da eller lige love for at der er kommet gang i dem. De blomstre nu lystigt til glæde for mig og insekterne. Der er også blevet mere af dem både i brede og højde. Jeg glæder mig til at se hvor fyldige de er næste år.

Lavendler

Også basilikummen, som står i en kapilærkasse på den bagerste del af terrassen, er der knald på. Den er vokset så meget, at den i den grad trænger til at blive plukket af.

Basilikum

Jeg må hellere lave en god portion pesto her en af de næste dage, for ellers ender det med, at den helt kvaler mine to chilier, som står på hver sin side og det ville jeg blive lidt ked af, nu jag har fået den til at vokse i det fri.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Madame
  26. juli 2009 at 19:14

  Dine lavendler og basilikum ser dejlige ud, Catarina! En dag må jeg forsøge mig med begge dele i haven – her har vi kun en stor basilikum stående på køkkenbordet.
  God søndag aften til dig 🙂

  Reply
 • Catarina
  27. juli 2009 at 07:57

  Madame
  Jeg har forsøgt før, men det har aldrig lykkedes, før nu.

  Tak for de gode ønsker. 🙂

  Reply
 • […] jeg nævnte i går, så har jeg basilikum i overflod og hvad er så mere nærliggende end, at lave en dejlig portion pesto. Som sagt så gjort og nu […]

  Reply
 • Den sidste høst
  7. november 2009 at 15:18

  […] år har jeg været rigtig heldig med at få chili til at gro på friland og vi har, kunne høste hele sensommeren og endda kunne give væk af både […]

  Reply

Skriv en kommentar