Menu
Familieliv / Livet

Ingen service i dag

Som nævnt skulle Alfa’en til service i dag, men da jeg kom til værkstedet, var ingen af lånebilerne returneret og der manglede folk som kunne køre mig hjem alt sammen pga. de små 10 cm vi har fået her på Fyn i nat. Så jeg fik tilbud om en klækkelig rabat og en undskyldning sammen med en flytning af servicen. Det var selvfølgelig helt ok med mig, for det er jo trods alt bare et service og ikke noget akut.

Hjemme igen, satte jeg mig ved tasterne og gik igang med at se jobopslagene igennem og minsandten og der ikke lige var en stilling jeg kunne søge. Ansøgningen og cv’et blev skrevet og er nu sendt af sted. Resten af dagen er nu en fridag. Ahh det er skønt at kunne tage tidligt fri. 😀

6 kommentar

 • Bente
  12. januar 2010 at 13:32

  Du er godt nok en prof ansøgningsskriver, når du kan klare det så hurtigt! Jeg synes, det tager syv lange og syv brede at skrive ansøgninger.

  Men nyd fridagen – du har da fortjent den ;-).

  Reply
  • Catarina
   12. januar 2010 at 13:56

   Bente
   Normalt er jeg en hel dag om at skrive og omskrive en ansøgning, men i dag gled det bare super godt. 😀

   Jeg nyder på livet løs. 😉

   Reply
 • Helle K.
  12. januar 2010 at 13:42

  Både øv og Ok 🙂
  Held og lykke med ansøgningen.

  Reply
  • Catarina
   12. januar 2010 at 13:57

   Helle K.
   Vi har som allerede fået en ny tid i februar, så det er ok. Og tak for held og lykke, kan godt bruge det. 🙂

   Reply
 • Karolina
  12. januar 2010 at 17:45

  Jeg blev også inspirreret af dig og har skrevet en jobansøgning 😀

  Reply
  • Catarina
   12. januar 2010 at 17:50

   Karolina
   Wiii hvor herligt – jeg krydser fingre for dig.

   Reply

Skriv en kommentar