Menu
Familieliv / Livet

Nu kan jeg, hvis jeg vil

Da jeg havde dampet af efter morgens løbetur, gik jeg i gang med at vaske og støvsuge Peugeoten indvendig. Den fik den helt store tur og vi hyggede os, Søren var nemlig i gang med Forden for den trængte også til en ordenlig omgang. Da Peugeoten var fin og ren, smuttede jeg ind under bruseren og blev det samme. Der, imens jeg stod under bruseren, fik jeg en ganske udmærket ide, jeg skal da lige et smut i Tarupcentret, for der er jo udsalg i disse dage.

Hurtig blev jeg færdig på badeværelset og satte mig i bilen. På vej til Centret kørte jeg lige indenom vaskehallen, for når nu bilen er blevet så ren indvendig, skal den da også have en tur udvendig, så passer det så fint sammen.

Det er nu dejligt med en total rengjort bil, det er ligesom om den kører meget bedre.

Nøj hvor var der ikke mange mennesker derude, der var virkelig til at komme til, det er nok det gode vejrs skyld. Fint med mig, for så er det til at komme til at se hvad der er, og når der er plads, opgiver jeg heller ikke så let.

Jeg fandt en masse ting og i alt blev det til fem bluser/toppe 2 par knæbukser, 2 par løbestrømper og lidt makeup. Der ud over fik jag også købt gaven til en kær veninde som snart har fødselsdag.

Nu kan jeg med god samvittighed godt bruge resten af lørdagen på ingenting, hvis det er det jeg vil.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

Skriv en kommentar