Nu kan jeg, hvis jeg vil

5. juli 2008

Da jeg havde dampet af efter morgens løbetur, gik jeg i gang med at vaske og støvsuge Peugeoten indvendig. Den fik den helt store tur og vi hyggede os, Søren var nemlig i gang med Forden for den trængte også til en ordenlig omgang. Da Peugeoten var fin og ren, smuttede jeg ind under bruseren og blev det samme. Der, imens jeg stod under bruseren, fik jeg en ganske udmærket ide, jeg skal da lige et smut i Tarupcentret, for der er jo udsalg i disse dage.

Hurtig blev jeg færdig på badeværelset og satte mig i bilen. På vej til Centret kørte jeg lige indenom vaskehallen, for når nu bilen er blevet så ren indvendig, skal den da også have en tur udvendig, så passer det så fint sammen.

Det er nu dejligt med en total rengjort bil, det er ligesom om den kører meget bedre.

Nøj hvor var der ikke mange mennesker derude, der var virkelig til at komme til, det er nok det gode vejrs skyld. Fint med mig, for så er det til at komme til at se hvad der er, og når der er plads, opgiver jeg heller ikke så let.

Jeg fandt en masse ting og i alt blev det til fem bluser/toppe 2 par knæbukser, 2 par løbestrømper og lidt makeup. Der ud over fik jag også købt gaven til en kær veninde som snart har fødselsdag.

Nu kan jeg med god samvittighed godt bruge resten af lørdagen på ingenting, hvis det er det jeg vil.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Anita 5. juli 2008 at 15:02

  Jeg har altså lige forelsket mig i den lyse bluse med v-udskæring!!

 • Reply Kim 5. juli 2008 at 15:15

  Du inspirerede, så jeg smuttede på storkøb 😉
  http://www.7-media.net/downloads/humour/image003.jpg

 • Reply Karin 5. juli 2008 at 15:38

  Nyd resten af dagen præcis som det bare passer 😉

 • Reply Catarina 5. juli 2008 at 16:52

  Anita
  Den er også rigtig sød. Det er sådan en kort tunika ting. 😉


  Kim
  Kunne du ikke have kommet med den noget før. 😀


  Karin
  Tak skal du have, det vil jeg gøre. 😉

 • Reply Kim 5. juli 2008 at 17:21

  Lagde du mærke til hvor meget en dame kunne have i en lille
  indkøbsvogn? Mandens var vist ren pral! Nå, det var jo det;)
  Og du har helt ret – brug dagen som du vil:
  http://www.filmdelta.se/files/TaDigTid.pps#256,1,Dias nummer 1

 • Reply Catarina 5. juli 2008 at 17:28

  Kim
  Ja det lagde jeg godt mærke til, men hun var jo også en ældre dame og hun har ikke så stort et behov. 😆

  Med de billeder gav jeg lige mig selv tid til at flyde med den stilhed der fulgte med, for det er da totalt drømmebilleder. 🙂

 • Reply Kim 5. juli 2008 at 17:40

  Nu vil jeg ikke forstyrre stilheden mere; vælg selv din musik;)
  http://antoniopintor.com/pps/PIANOBAR-AnaMaria.pps

 • Reply Catarina 5. juli 2008 at 17:54

  Kim
  Den er rigtig sød, tak for den og det er jo numre man altid kan høre. 😀

 • Reply Kim 6. juli 2008 at 02:57

  Det ses at du fik købt lidt makeup -:)
  http://pagesperso-orange.fr/web.dunkerque/images/HUMOUR/volant_voiture_femme.jpg

 • Reply Catarina 6. juli 2008 at 08:27

  Kim
  Ja og man skal jo have det lige ved hånden. 😉

 • Leave a Reply