En tysk og drømmende lørdag

6. februar 2010

Da vi vågnede var verdenen stadig mørk, for klokken var kun omkring 6. Kaffe og ild i brændeovnen ændrede den mørke morgen til en dejlig lun hyggemorgen. Kaffe smagte udsevalenigt godt og der var mere hvor den kom fra. Sådan en start på lørdagen er altså bare noget af det bedste jeg ved. Dagen ligger langstrakt foran mig, klar til at blive brugt til lige hvad jeg har lyst til.

Der gik dog ikke længe inden vi blev enige om, at en tur til CITTI i Flensborg skulle have et besøg af os i dag. Vi smuttede under bruseren og blev færdige og satte så Alfaen på autopilot til Tyskland.

Jeg elsker CITTI’s frugt og grønt afdeling som bare bugner med masser af friske og eksotiske frugter og grøntsager. Hvilket supermarkede herhjemme er det muligt at få sukkerrør i? jeg kender faktisk ikke noget sted der sælger dem her i Odense.

Da vi havde fået handlet de småting som vi havde skrevet på sedlen hjemme fra, satte vi kursen mod Fleggaard i Kruså, hvor der blev indkøbt sodavand og Sommersby til bl.a sønnike.

Vel hjemme er lørdagen blevet brugt på hygge og snakken om Thailand, lidt kikke billeder og lidt drømmeri om måske endnu en rejse til varmen næste vinter. Umm drømme er dejlige og helt gratise. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Fru E 6. februar 2010 at 17:07

  Forsat dejlig lørdag 🙂

  • Reply Catarina 6. februar 2010 at 17:17

   Fru E
   Mange tak og rigtig meget i lige måde. 🙂

 • Reply Bente 6. februar 2010 at 18:24

  Det ligner jo slet ikke Flensborg, det ligner et sted i Asien ;-). Og nej, jeg ved heller ikke, hvor man køber sukkerrør – hverken i Odense eller andre steder i DK :D.

  Fortsat god weekend!

  • Reply Catarina 6. februar 2010 at 18:54

   Bente
   Og rigtig meget i lige måde. 🙂

   Nej, det ligner ikke Flensborg, men det er det der er så fedt ved CITTI, de har bare alt (næsten) enda også citrongræs, som man også kun kan købe i specialbutikker herhjemme. 🙂

   • Reply Bente 7. februar 2010 at 09:40

    Citrongræs kan vi nu købe i Føtex her ;-).

    • Reply Catarina 7. februar 2010 at 11:47

     Bente
     Jeg tror da lige jeg må tjekke op på vores Føtex. 🙂

 • Reply TinaLIel 7. februar 2010 at 08:17

  Hvor skønt bare lige at kunne tage sådan en tur. Jeg synes Flensborg er en dejlig by! Kan godt forstå at du synes Cittis grønstsagsafdeling er skøn! At planlægge og drømme om en rejse er mindst halvdelen af en rejse!!!!! Tak for svaret. Det der er underligt er at jeg ikke kan få mit link – ligesom den bliver ved med at behandle klippet. Prøver igen. God weekend. KNUS

  • Reply Catarina 7. februar 2010 at 11:47

   TinaLiel
   Ja, det er ligt underligt – håber du får det til at virke, for jeg vil da godt se klippet. 🙂

  Skriv en kommentar