Menu
På tur / Teknologi

Svampe

Inspireret af Pers indlæg om svampe, som han har foreviget så smukt med sit Panasonic TZ7, smuttede jeg i dag en tur i skoven, som ligger her ved siden af hvor vi bor. Jeg havde medbragt mit Nikon D90, mit 105mm objektiv, min den ene af mine SB-900 samt min lille Gorilapod og stort stykke plastik som jeg kunne ligge på, for svampe er jo ikke så store, så jeg vidste at jeg nok blev nød til at ligge mig ned i skovbunden.

Det var ikke fordi der var vildt mange svampe i vores lille skovstykke, men lidt var der da. Jeg vil dog nok smutte ned i Langesø Skov som ikke ligger mere en 4 km herfra, for at kikke efter nogle flotte eksemplare.

Hvis du har lyst til at se et par billeder af de svampe jeg så i dag, så kan du klikke på det lille billede her nedefor.

Svampe

 
 
 
 
 
 
 
 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    22. september 2010 at 19:56