Menu
Hverdagen / Skallebølle 2004-2021

Helt igennem vidunderlig dag

Morgenen startede til sædvanelig tidspunkt, nemlig når mit vækkeur ringer klokken 06:30. Morgenfrisk sprang jeg ud affjerne og lavede mine øvelser inden jeg sprang i arbejdstøjet. Vaskemaskine blev sat i gang med sengetøj og senere da de maskiner var færdige, kom turen til vaskeskufferne, som nu også er tomme, tomme som i bagende tomme. Da vejret jo er ualmindeligt smukt i de her dage, forsatte jeg udenfor, først med en bog senere med græsslåningsmaskine foran mig og derefter med en kost i hånden, for til slut at sutte af med vinduesvaskning.

Nøj, hvor er her blevet fint og pænt igen nu da alle nåle og bade er fejet væk fra terrassen og alle fliserne. Det pynter altså sådan en omgang haveflid. 🙂 Nu sidder jeg her pæn og nystrøjet i den hvide stol og nyder varmen fra solen. Inden længe vil jeg dog overveje at gå igang med aftensmaden, som i aften er en god omgang porre i fad. Plusser i konebogen vinker forude.

En helt igennem vidunderlig dag, so jeg trækker lidt i ørene – for den septembersol som hersker i disse dage, er livgivende. 🙂

0

4 kommentar

  • Catarina
    23. september 2010 at 18:21