Helt igennem vidunderlig dag

23. september 2010

Morgenen startede til sædvanelig tidspunkt, nemlig når mit vækkeur ringer klokken 06:30. Morgenfrisk sprang jeg ud affjerne og lavede mine øvelser inden jeg sprang i arbejdstøjet. Vaskemaskine blev sat i gang med sengetøj og senere da de maskiner var færdige, kom turen til vaskeskufferne, som nu også er tomme, tomme som i bagende tomme. Da vejret jo er ualmindeligt smukt i de her dage, forsatte jeg udenfor, først med en bog senere med græsslåningsmaskine foran mig og derefter med en kost i hånden, for til slut at sutte af med vinduesvaskning.

Nøj, hvor er her blevet fint og pænt igen nu da alle nåle og bade er fejet væk fra terrassen og alle fliserne. Det pynter altså sådan en omgang haveflid. 🙂 Nu sidder jeg her pæn og nystrøjet i den hvide stol og nyder varmen fra solen. Inden længe vil jeg dog overveje at gå igang med aftensmaden, som i aften er en god omgang porre i fad. Plusser i konebogen vinker forude.

En helt igennem vidunderlig dag, so jeg trækker lidt i ørene – for den septembersol som hersker i disse dage, er livgivende. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 23. september 2010 at 16:46

  Hvor ser det godt ud 🙂
  Dit heldige asen – jeg regner også med plusser, jeg har nemlig forberedt bøffer med bløde løg 🙂

  • Reply Catarina 23. september 2010 at 18:21

   @Helle K.: Bøffer med blødeløg er i den grad lig med STORE plusser i kone og mor bogen. 🙂

   Velbekomme. .)

 • Reply rejen 23. september 2010 at 19:43

  Det ser flot ud, efter sådan en gang rengøring……ja det er bare om at nyde solen og varmen…..og dejligt at få ordnet en masse ting….

  • Reply Catarina 24. september 2010 at 07:53

   @rejen: Jeg stornød solen og det lune vejr – kunne som godt blive afhængig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar