Menu
Kunst, kultur, sport & mad

En mandag aften i godt selskab

I aftes var vi til to fordrag i vores bank. Det første foredrag var om økonomien og de faktorer som påvirker den. Et kanske godt og meget interessant foredrag, også fordi vi, os tilhøre, blev indraget i foredraget, da vi alle fik udleveret en lille boks, om vi skulle bruge til at afgive vores stemme/synspunkt med ved nogle indlagte spørgsmål og det selvfølgeligt helt anonymt. Efter en god time, som gik noget hurtigere end jeg havde forventet, var økonomidelen slut og der var en lille pause inden næste foredragsholder skulle på i 2 x 45 min.

Efter pausen blev det så Chris McDonald tur til at tale. Og sikke den mand kan tale. Som en anden standup komiker fik han os alle til at ligge lade af grin og med tåre i øjenkrogene over han indlæg omkring frontallapperne på sølle 150 g og deres evige kamp mod resten af kroppens kilo som skriver på sukker, fedt og andre godter. Hvis du selv engang får mulighed for at komme til et af Chris McDonalds foredrag, så tag imod det. 🙂

Efter at foredragene var der lækre canapéer – ikke ringe ikke ringe. 🙂

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar